15reacties

Datum prikken voor de consumptiebonnen

Dienblad voor uitreiking bij Velvet Lounge

Aan het eind van deze maand bereikt dit kwartaal van de kennisquiz over Helmond de finish. Bijna kunnen de gewonnen consumptiebonnen dus weer in het echie uitgereikt en benut worden.
Die avond (vanaf 21.00 uur) vindt natuurlijk weer plaats bij de sponsor van dit spel, de Velvet Lounge op de Steenweg. We zien daar graag alle, maar in ieder geval zoveel mogelijk, winnaars. Daarom kunnen zij weer meebeslissen welke datum het gaat worden. Wij prikten 2 mogelijke data voor die avond.
Om het datumprikken overzichtelijk te houden, vragen we de winnaars van de consumptiebonnen om (vóór zondag 23 maart) de datum of data te geven waarop hij of zij absoluut NIET kan. Daarmee geef je dan in feite automatisch aan dat je er niet bij zult zijn als het onverhoopt toch op die dag zal zijn.
Daarna zullen wij de datum prikken. Daarbij gebruiken we als criterium dat er die avond zoveel mogelijk consumptiebonnen uitgereikt worden.

De 2 mogelijke avonden zijn: dinsdag 1 april
De 2 mogelijke avonden zijn: donderdag 3 april

Natuurlijk mogen de winnaars (als ze dat willen) iemand meenemen.

Uitroepteken Helmond

Wil jij ook komen, maar won je nog geen Velvet-consumptiebonnen? Dat kan! Want (en dit is nieuws) vanaf vandaag tot 1 april zijn aan élke vraag 5 Velvet-consumptiebonnen verbonden. Anders gezegd: een ieder (die nog geen 10 bonnen won) die in die periode het goede antwoord geeft op een vraag, hoeft niet te hópen op 5 bonnen, maar wínt er 5. Een aardige geste van onze sponsor vanwege het aankomende 1-jarig bestaan van de Velvet zondag 13 april.