Buiten is het 18 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 74.671 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
11reacties

“De organisatie van de kermis is er in geslaagd een topattractie uit Duitsland vast te leggen voor de zomerkermis 2017. Deze attractie “The Tower” is uniek in de wereld. De attractie is 25 meter hoog en heeft 5 attracties onder 1 dak, namelijk SkyDrive, SkyView, SkyCafe, SkyLounge en SkyLoop.” Zo opende de gemeente enthousiast haar persbericht zojuist.
De zomerkermis begint donderdag 6 en duurt tot en met woensdag 12 juli. Er staan dit jaar 4 attracties meer dan vorig jaar. Welke 65 attracties dat precies zijn, weten we nu nog niet, maar de Soundmachine (een attractie met een kruis waaraan 4 banken zitten die hoog de lucht in worden geslingerd), de BoosterMaxx (een stalen arm die de roterende gondels zo’n 45 meter hoog de lucht in slingert), het spookhuis Das Omen, Lost, Muziekexpress, Experience, Air Race Bungee en Supermouse zijn al aangekondigd.

In de reacties hieronder staat een update.

11 reacties:

Wauuwww eindelijk is een gave zaak op de kermis 😁
Glazendoolhof rue de paris is ook van de partij 😉

Beantwoorden

De Tower is niks meer dan een lift en een dure bar daarboven? Ohja en terug mag je met de trap en dan een glitter brilletje op toch?

Beantwoorden

Hier een filmpje van The Tower

Beantwoorden

De Tower is niks aan..ik ben keer in Eindhoven geweest..zonden van je Geld
niks apart ..jammer

Beantwoorden

Ik geef niks om de kermis, maar die Tower lijkt me dus echt zwaar kut. 😀

Beantwoorden

geef mij maar een bokstent,stijle wand met die motorrijders,jimmy tent,dat werkte vroeger toch ook waarom nu niet,een kwestie van neerzetten,al dat nieuwe gedoe ,pffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Beantwoorden

Och, daar is hij weer de kermis… De gemeente blijft denken dat het een top-evenement is voor de stad. De meeste inwoners en het merendeel van de middenstand kijken er naar uit dat het weer voorbij is. Kunnen we niet terug van 2x kermis per jaar naar 1x?!?

Beantwoorden

Update 1:
4 Testgezinnen gezocht voor het beoordelen zomerkermis
Ook dit jaar zoekt de gemeente Helmond 4 testgezinnen met kinderen tot en met 16 jaar jaar. Aan hen de taak om zondagmiddag 9 juli de zomerkermis te beoordelen. Daartoe testen zij gratis alle vermaak zaken, oefeningsspelen, kinder- en familieattracties en eet- en verkoopzaken. Uiteindelijk levert hun beoordeling een winnende zaak op in elke categorie. De prijzen aan de betreffende kermisexploitanten worden op maandag 10 juli uitgereikt door wethouder Frans Stienen.
Gezinnen die deze zware taak op zich willen nemen, kunnen zich tot vrijdag 1 juli via info@helmondkermis.nl aanmelden. De week daarop wordt een keuze gemaakt en krijgen de gezinnen bericht.
Op de website http://www.helmondkermis.nl komt alle actuele informatie over de zomerkermis te staan. Maar die info staat er nu nog niet op.

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op donderdag 15 juni 2017 om 10:10:

Gaaf !

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op donderdag 15 juni 2017 om 10:10:

In het persbericht van de gemeente was een fout geslopen, zo kregen we zojuist te horen. Zij zoeken dit jaar geen 4 testgezinnen, want 3 is het juiste aantal.

Beantwoorden

Super gaaf om test gezin te zijn op zo’n leuke kermis

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

?>