1reactie

Helmond Sport kijken bij Pathé

Voor het eerst sinds 18 september konden supporters van Helmond Sport gisteravond gezamenlijk een thuiswedstrijd kijken. Vanwege de landelijke coronaregels is publiek in voetbalstadions niet toegestaan. In plaats daarvan kunnen supporters samen voetbal kijken in de bioscoop. Zij zagen Helmond Sport in actie komen tegen MVV uit Maastricht bij Pathé Helmond. Volgens de coronareglementen mochten maximaal 30 toeschouwers aanwezig zijn.

Helmond Sport was de betere ploeg en kwam in de 49ste minuut op voorsprong door een benutte penalty van Jelle Goselink. De van Almere City gehuurde aanvaller maakte daarmee zijn eerste doelpunt voor de Helmondse ploeg. In de 3de minuut van de blessuretijd maakte MVV de 1-1, waardoor de wedstrijd eindigde in een voor Helmond Sport tegenvallend gelijkspel.
Ook de thuiswedstrijden tegen in ieder geval Excelsior op vrijdag 13 november en Jong PSV op maandag 30 november worden bij Pathé uitgezonden. Ook daarbij mogen maximaal 30 toeschouwers aanwezig zijn. Kaartjes voor de wedstrijden zijn alleen verkrijgbaar als e-ticket.