Buiten is het 3 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 86.323 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Gistermiddag kreeg de politie een melding dat er een kluis in het Eindhovens Kanaal in Mierlo-Hout lag. Naast een grote grijze geopende kluis van het merk Trezor Test zagen de agenten ter plaatse nog een voorwerp liggen. De politie beschreef dat op Facebook als “een onbekend roze voorwerp waarvan de eigenaar waarschijnlijk wel weet waar dit voor bedoeld is.” Dat onbekende voorwerp blijkt een Ceasar 3.0 – Sexmachine te zijn. 
De politie vermoedt dat deze voorwerpen (zie hun foto’s hieronder) van diefstal afkomstig zijn. In hun systemen konden zij echter geen melding of aangifte vinden over deze voorwerpen. Daarom zoeken zij de eigenaar van deze 2 voorwerpen. Weet jij van wie ze zijn of ben je de eigenaar, dan hoort de politie dat graag van je via 0900-8844 (referentienummer BVH2018238590).

5 reacties:

Ohhhh de eigenaar(resse) meld zich vast , is toch groot gemis 😂🤣😂

Beantwoorden

hahahaha die roze wil ik wel

Beantwoorden

Wahahaaa Angeline de blonde sexmachine 🎼🎵🎼

Beantwoorden
Hanny van den Broek

Zo’n artikeltje werkt blijkbaar ook goed als reclame: bij Bol.com is ie nu al uitverkocht. Maar goed dat ze hem bij Amazon nog wel genoeg op voorraad hebben. 👍

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *