28reacties

5708 won 2,6 miljoen in Postcodeloterij

– PRIMEUR –
Bewoners van de Broederwal in Brandevoort zijn gisteren door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston verrast. De Euro Postcode Prijs van 2,6 miljoen euro is gevallen op hun postcode 5708 ZT (op de Broederwal). Deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met deze volledige postcode verdelen de ene helft van de miljoenenprijs, ruim 1,3 miljoen euro. Deelnemers met de winnende wijkcode 5708 verdelen de andere helft.
“In de volledig winnende postcode spelen maar liefst 32 mensen mee met de Postcode Loterij, een bijzonder hoog aantal”, aldus Gaston Starreveld, die dinsdag op de Broederwal was. Daar verraste hij de winnaars met hun prijs. Per lot ontvangen de winnaars 24.786 euro. De prijsuitreiking is zondag 16 en zondag 23 september te zien in het tv-programma ‘Eén tegen 100’ op Nederland 1 om 21.25 uur.
De gelukkige heer en mevrouw Flos-van Dun op de kiek met cheque en Gaston:

Foto gemaakt door comee.nl

Deelnemers met de winnende wijkcode krijgen ruim 500 euro per lot.
De Euro Postcode Prijs is 1 van de prijzen uit de 13e trekking van de Postcode Loterij die in de maand van augustus heeft plaatsgevonden. Naast deze prijs zitten er meer dan 200.000 andere prijzen in deze trekking, zoals een PostcodeStraatprijs, waardebonnen voor diverse winkels én kaarten voor een groot feest in Ahoy in oktober waar de 5.000 aanwezige deelnemers in de prijzen zullen vallen.