6reacties

Bakelse liet fietsster zwaargewond achter

Een vrouw is vannacht zeer ernstig gewond geraakt bij een aanrijding op de Heikantseweg in Dierdonk. De verdachte van de aanrijding reed door, maar werd een half uur later door de politie aangehouden. Want doorrijden na een verkeersongeval is strafbaar.
Het slachtoffer fietste vannacht rond 02.30 uur over die weg. Door nog onbekende oorzaak ontstond vervolgens het ongeluk. De bestuurster van de personenwagen stopte niet, maar ging er vandoor. Een getuige, een automobilist die er een stuk achter reed, stopte wel. Hij verleende hulp en belde 112. De opgeroepen traumahelikopter kwam ter plaatse en het slachtoffer is vervolgens zwaargewond met spoed naar een ziekenhuis in Nijmegen gebracht.

Aan de hand van de informatie van de getuige kon de politie de bestuurster al snel opsporen. Zij is rond 03.00 uur in haar woning in Bakel aangehouden, zo laat de politie zojuist weten. Daar werd ook de beschadigde auto aangetroffen. De vrouw is ingesloten voor verder onderzoek. Er werd een bloedproef afgenomen om te kijken of ze alcohol of drugs had gebruikt.
Harrie Fotografie maakte de 7 foto’s.