2reacties

Beelden van 4 horlogeverzameling-dieven

Op 4 januari 2014 kreeg de bewoner van een appartement aan de Dortmunderkade op Suytkade een onaangename verrassing voor de kiezen toen hij en zijn echtgenote na een afwezigheid van 2 dagen terugkwamen bij hun woning. Er was een inbraak gepleegd waarbij een groot deel van zijn waardevolle verzameling zak- en polshorloges is gestolen. Ook andere sieraden werden meegenomen. De daders hebben andere spullen van waarde laten staan.
Op de camerabeelden is te zien hoe een man een verkenningsronde maakt en naderhand terugkeert met 3 andere mannen. Even later lopen deze mannen weer terug en is te zien dat twee van hen opvallende hoeden dragen.
Signalementen:
Verdachte 1: Blanke man, kaal op boven en achterhoofd, blauwe jas, lichtblauwe spijkerbroek, donkere schoenen met een lichte zool, geruite trui
Verdachte 2: Licht getinte man, kort zwart haar, blauwe jas met gekleurde streep, achterop zijn jas een driehoek met een lichtkleurig logo, lichtblauwe broek, donkere schoenen, droeg een donkere koffer met klep.
Verdachte 3: Blanke man, donker gekleurde jas tot aan de knie, licht shirt, donkere pet met korte klep, donekre handschoenen.
Verdachte 4: blanke man, donker haar, felblauwe jas, lichtblauwe broek, lichte schoenen met zwarte streep, grote zwarte schoudertas.
De politie is benieuwd wie de mannen van de camerabeelden herkent? Of misschien is er een verzamelaar die recent een partij horloges ter overname kreeg aangeboden? Heb je informatie? Bel dan met 0800-6070 of tip hen anoniem via 0800-7000.