5reacties

De line-up van de Kasteeltuinconcerten 2019


Over een maand begint de negentiende reeks Kasteeltuinconcerten bij ons kasteel. Ook dit jaar weer gratis te bezoeken, coverbands, druk, gezellig een drankje drinken, Geert Blenckers die de zuster vroeg te bidden voor goed weer, kids die het plastic inzamelen, weerzien met oude bekenden en het kleine podium voor lokale talentvolle acts. Want waarom iets veranderen als het goed is…
Het programma dit jaar:

  • vrijdag 5 juli: Hottub Heroes speelt hits uit de jaren 90 en 00
  • vrijdag 12 juli: salsaband Orquesta Pegasaya
  • vrijdag 19 juli: ABBA Tribute Band
  • vrijdag 26 juli: de band SOUL! met soulsound uit de jaren ’60- en ’70
  • vrijdag 2 augustus: Kenny B (zijn hit ‘Parijs’ is ruim 31 miljoen keer gestreamd is en kreeg bijna 35 miljoen YouTube-views), in het voorprogramma staat Heights Meditation (reggae)
  • vrijdag 9 augustus: Hard2Get coverband (van het Hollandse lied tot hardstyle-meestampers)
  • vrijdag 16 augustus: tribute aan Bruce Springsteen door Tim Akkerman (de voormalig frontman van Di-rect) met zijn band

In totaal waren er 50 duizend bezoekers bij de 7 Kasteeltuinconcerten vorig jaar. De aftermovie van die editie: 

In de reacties hieronder staat een update.

Nieuw Helmonds nieuws
5 reacties
Reageer

Yes gezellig daar altijd 🎉🎉🎉

Bij goed weer ben ik erbij Kenny!

Een coverband die hardstyle gaat spelen, hoe moet ik dat voor me zien?

Stefan Tabor

Dat is een mooie Line-up 👌🏼

Angela van Ruth

Update 1:
3 Nieuwe namen in de line-up
De hierboven staande programmering van vrijdag 9 augustus is gewijzigd. Hard2Get is vervangen door De Mannen van Oranje. Dat laat organisator Stichting Helmond City Events vandaag weten. Die mannen spelen feestmuziek van eigen bodem. Denk daarbij aan namen als Frans Duijts, Jan Smit, René Schuurmans, André Hazes, Gebroeders Ko, Guus Meeuwis, Wolter Kroes, Gerard Joling, Nick & Simon.

De muziek op het hoofdpodium begint elke avond om 20.30 uur en eindigt om 23.00 uur. De horeca is geopend van 19.00 uur tot 00.00 uur. En de Foodstraat staat er ook dit jaar weer en vindt je tussen de duiventorens.
Aan de rechterzijde van het hoofdpodium komt het Lokaal Talentenpodium voor muzikanten uit eigen omgeving. De voornamelijk akoestische muziek begint daar een uurtje eerder. Er zijn geen heftige lichteffecten en eromheen zijn voldoende zitplaatsen. Bezoekers die behoefte hebben aan een rustiger alternatief (zoals (jong)volwassenen met autisme) of slecht ter been zijn, hebben daar een betere plek om de Kasteeltuinconcerten mee te maken. De line-up van het Lokaal Talentenpodium wordt binnenkort bekend gemaakt, maar we hebben ons laten vertellen dat The Flores Men en Color Changing Egg daarvoor inmiddels geboekt zijn. Mocht jij nog een bandnaam weten die op dat akoestisch podium gaat spelen, vertel het in een reactie hieronder. Inloggen of iets dergelijks is daarbij niet nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: