2reacties

Gevluchte fietsendief aangehouden


Vannacht rond 03.25 uur kreeg de politie een melding dat er knipgeluiden hoorbaar waren bij het NS station ’t Hout. De gealarmeerde agenten zagen op de Slegersstraat een 47-jarige veelpleger op een fiets. Nadat de man werd aangeroepen dat hij moest blijven staan, ging hij er vandoor. Hij werd vervolgens aangehouden in een opgebroken schuur aan de Mierloseweg waar hij zich had verstopt achter een aantal dozen.
Het ringslot van de fiets waarop de verdachte reed was doorgeknipt. Tevens trof de politie op het station een tweede fiets waarvan zij vermoedden dat hij die op dat moment aan het stelen was. Het hangslot was namelijk al opengeknipt.
De politie is op zoek naar de eigenaren van deze 2 fietsen (zie foto’s hieronder). Zij kunnen contact opnemen met de politie in Helmond via 0900-8844 (referentienummer 2019148532).

Afgelopen 12 maanden werd er in Helmond 659 keer een diefstal geregistreerd van een bromfiets, snorfiets of een fiets. Dat blijkt uit de gegevens van de politie.

Nieuw Helmonds nieuws
2 reacties
Reageer

Alleen weer jammer dat deze veelpleger veel kan plegen.

Kreeg zeker een kopje koffie en een koekje en kon weer vertrekken: "braaf zijn hé!" En...…………….tot de volgende keer, want dat heb je met veelplegers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: