15reacties

Meerdere mishandelingen op fietspaden


Vandaag kreeg de politie meerdere meldingen van slachtoffers (of hun familieleden) die gistermiddag rond 4 uur werden mishandeld door een nog onbekende man. Dat gebeurde op fietspaden in de omgeving van de President Rooseveltlaan. De slachtoffers werden geslagen door een tegemoetkomende fietser die aan de verkeerde kant van de weg fietste. De dader fietste vervolgens gewoon door.
De politie is op zoek naar getuigen én andere slachtoffers van mishandelingen door die meppende fietser. 1 Van de slachtoffers kon dit beknopt signalement geven: een getinte man die mogelijk Arabisch sprak, gekleed in een rode jas en zwarte handschoenen. Wie het betreft belt 0900-8844 of anoniem 0800-7000. Maakte je foto’s en/of een filmpje dan willen zij die ook graag hebben.
Natuurlijk bel je 112 als je eerdaags hetzelfde meemaakt. Zodoende kunnen er meteen agenten gestuurd worden en de verdachte mogelijk gepakt worden.

In de reacties hieronder staat een update.

Nieuw Helmonds nieuws
15 reacties
Reageer

Die zwarte handschoenen geven de doorslag want daarvoor is het nog niet koud genoeg.

@Mark op woensdag 2 oktober 2019 om 12:23:

Je hebt 100% gelijk nu ik er ff over nadenk! Welke normaal iemand draagt nu zwarte handschoenen. Rond een uur of 7 gisterenavond was het zelfs nog te warm voor een jas.

Piet de Wilde

waneer stopt dat is n keer zinloos geweld echt triest

Dinie Slegers

Deze ga ik kopen!

Brigitte Mwidau

maakt me somber

Christ Beekmans

Het houdt nooit op....het wordt er alleen maar erger en erger op

wat een randdebiel om mensen zomaar te mishandelen. Hoop dat deze gek gepakt wordt.

Update:
Er zijn camerabeelden van de meppende fietser
Zojuist meldt de politie dat de gezochte fietser die bewuste maandagmiddag vanuit het centrum van Helmond kwam gereden toen er op de President Rooseveltlaan werd gemept. Want uit camerabeelden blijkt dat de man eerder (rond 16 uur) vlakbij de Veestraatbrug een vrouw op een fiets slaat. Het slachtoffer droeg een grijze jas, had grijs/wit haar en reed op een fiets met een zwart mandje.
De politie is op zoek naar deze vrouw en roept haar op om zich te melden. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844 ons referentie nummer is 2019205662. Ook zoeken zij getuigen hiervan. Als je meer weet, vragen zij te bellen naar 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. Bel je liever anoniem, dan kan dat via 0800-7000.

Ja kom op dan met die beelden of moeten we er een paar weken op wachten?

En waar zijn die beelden... online ermee !!!

Waar zijn die beelden dan?

Thijs Hermans

Ja, precies, hoeveel mensen moeten nog een mep krijgen van die gek. Of is het bluf, in de hoop dat ie zich meldt. Hoop in elk geval dat hij de verkeerde nog tegen komt.

Els van Duijnhoven

@Mark, Helma Jacobs, Thijs Hermans en @Els van Duijnhoven:
Wellicht maakt het onderstaande filmpje van de politie jullie duidelijk waarom zij de opsporingsbeelden altijd (zo) laat naar buiten brengen.

Privacywetgeving is net als het stikstof beleid
Zwaar overdreven 🤬

Gelukkig zijn er beelden en ik geef mijn dochter gewoon pepperspray mee ookal mag het niet haar veiligheid staat voorop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: