6reacties

Wandel nu al door de nieuwe Knip (video)

Na een jarenlange voorbereiding gaat het Dr.-Knippenbergcollege deze maand daadwerkelijk starten met de bouw van hun nieuwe school. Een modern onderwijsgebouw op Campus de Braak dat een prikkelende omgeving moet gaan worden voor zowel de leerlingen als de medewerkers.
De eerste impressies van het ontwerp van architectenbureau RoosRos waren inmiddels te zien op de website, maar nu is er een video gemaakt waarin je in feite al virtueel door dit gebouw kunt lopen. Onderaan staat die ‘wandelvideo’.

.

Vorige week was op de ‘oude’ Knip de startbijeenkomst voor alle partijen die direct bij de uitvoering van de bouw betrokken zijn. Denk daarbij aan onder meer architecten, adviseurs, aannemers, installateurs en natuurlijk een afvaardiging van de school.
Ook de eerste bouwvergadering heeft inmiddels plaatsgevonden. Belangrijkste nieuws uit die vergadering (zo laat de woordvoerder van de Knip weten) is dat de eerste bouwactiviteiten nog dit jaar te zien zullen zijn. Na de kerstvakantie gaan vervolgens de funderingswerkzaamheden plaatsvinden. De planning is dat de nieuw Knip in april 2021 wordt opgeleverd. 
1
2