7reacties

Grootste wonder van Brabant: 't Speelhuis

Omdat op 07-07-07 de 7 nieuwe wereldwonderen bekend werden gemaakt, is Omroep Brabant op zoek naar de grootste wonderen van Brabant.

't SpeelhuisWij kregen het verzoek van de gemeente om daar aandacht aan te besteden. Immers met 't Speelhuis heeft Helmond het grootste wonder van Brabant binnen haar gemeentegrenzen. Wij van de weblog zijn het daar volledig mee eens, zoals zou mogen blijken uit het feit dat dit markante gebouw onze kopfoto siert.

Omdat met dit soort verkiezingen altijd het risico bestaat dat 't Speelhuis (ten onrechte) niet tot grootste wonder van Brabant wordt uitgeroepen, dit verzoek: mail zo snel mogelijk (maar vóór 1 augustus) naar [email protected] dat jij vindt dat 't Speelhuis in Helmond het grootste wonder van Brabant is.
Zodoende gaat Helmond met 't Speelhuis winnen. En mocht dat onvoldoende reden voor je zijn: onder de inzenders wordt door Omroep Brabant een portable dvd-speler voor in de auto verloot.
Voor alle duidelijkheid, dat er veel meer moois in Helmond is, weten we allemaal. Maar door allemaal te stemmen op 1 gebouw ('t Speelhuis), verdelen we de Helmondse stemmen niet.Bijna dagelijks staat hier de nieuwe tussenstand. Op dit moment staan we slechts derde.

Update om 15.40 uur: Helaas stopte Omroep Brabant eerder met de verkiezing.