13reacties

(Help Zemac met) Carnaval

Over een kleine 3 weken barst het carnaval weer los. Voor veel Helmonders het feest waar het hele jaar naar werd uitgekeken. Ter voorbereiding worden gespaarde gelden bij elkaar geschraapt, kletsavonden bezocht, carnavalswinkels & stoffenwinkels afgestruind en oude carnavalsspullen nog eens doorzocht op bruikbaarheid.

Carnaval in Helmond

Middels de slogan ‘Kies je Kraker voor 2008!’ is Omroep Brabant nog zoekende naar de carnavalskraker van 2008. Wij in Helmond weten al welk nummer dat is. Bij de opening van het carnavalsseizoen won Zemac met het lied Un maaid oit Helmond immers het schlagerfestival van de Keiebijters.
Wie dat wint, heeft alle recht carnavalskraker 2008 te zijn, zo is de gedachte. Want wij kregen het verzoek om de bezoekers van de weblog op te roepen dit nummer van Zemac te steunen middels een stem bij Omroep Brabant. Dat verzoek steunen we graag. Hopelijk jullie ook. Ga daarvoor naar deze site en stem even op dat nummer.
Wil je het nummer en dat van de andere deelnemers even horen, dat kan daar. Maar het verzoek blijft om te stemmen op Un maaid oit Helmond van Zemac.