23reacties

Koperdief omgekomen door elektrocutie


Op een bedrijfsterrein aan de Mierloseweg is vannacht een koperdief door elektrocutie om het leven gekomen. Dat gebeurde op het terrein waar het failliet gegane Raaymakers Houthandel gevestigd was.
Een buurtbewoner hoorde een harde knal en zag daarna een steekvlam. Hij alarmeerde de brandweer om 02.02 uur die er met 3 voertuigen heen ging. Zij troffen vervolgens het slachtoffer brandend aan. Deze man is ter plekke overleden, zo bevestigde de politie om 02.49 uur. Bij het lichaam werd afgeknipt koperdraad gevonden. Door het afknippen van het koperdraad is de kortsluiting ontstaan. De politie is begonnen met een uitgebreid onderzoek naar de identiteit van de man en de precieze omstandigheden rond de dood van de man.
Onderstaande foto en NOS-video maakte Harrie Grijseels.(later bijgeplaatst)

Zodra er meer informatie ter beschikking is, melden we dat hieronder.

Afgevoerd van de voorpagina
23 reacties
Reageer

Zoals Teeven zou zeggen: risico van t vak....?

Tja, het gebeurt niet als je braaf van andermans spullekes afblijft en 's nachts in je nest ligt omdat je vrijdags moet werken...

Ook de onderstaande foto's werden gemaakt door Harrie Grijseels.

In het harnas sterven is het mooiste wat er is, zeggen ze wel eens. Eens maar nooiit meer.

Het is te voorkomen.
Gewoon je handen thuishouden.

Die heeft er niet bij stil gestaan dat er nog spanning op de installatie stond.. Beginners fout?? Meten = weten..

Identiteit moet toch niet zo moeilijk zijn, want ik neem aan dat ie niet op de fiets met dubbele fietstas was gekomen

Een beetje medeleven met deze "stumper" en zijn familie zou ook wel op zijn plaats zijn. Een normaal mens doet niet lollig over de "doodstraf".

@Jos op vrijdag 3 mei 2013 om 12:31:

Mee eens Jos!

het kan dan wel een koperdief zijn,maar weet je ook waarom hij geprobeerd heeft koper te stelen,misschien heeft hij wel een gezin te onderhouden,trieste zaak.

Dief in kwestie had voor mij het leven niet hoeven laten. Flinke optater en een week goed pijn was ook een mooie waarschuwing geweest.
Feit blijft: met je klauwen van andermans spullen blijven. Oorzaak/gevolg.
En Crisis geeft geen recht om het verkeerde pad op te gaan. Als je (betrapt wordt en) vast komt te zitten heeft je gezin ook niets aan je!

Het officiële politiebericht:
Man komt om het leven bij poging diefstal koper
De politie gaat ervan uit dat het slachtoffer dat vrijdagmorgen rond 2.15 uur om het leven kwam bij een brand aan de Mierloseweg een 26-jarige man uit Beek en Donk is. Dit moet aan de hand van verder forensisch onderzoek nog definitief vastgesteld worden.
Vrijdagmorgen kreeg de politie een melding van een buurtbewoner dat er brand was op het terrein van een leegstaand bedrijf aan de Mierloseweg. Toen de brandweer ter plaatse kwam bleek een persoon in brand te staan. De vlammen werden door de brandweer geblust, maar het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Door de politie werd vervolgens een onderzoek ingesteld. De man heeft vermoedelijk koper willen stelen uit de hoogspanningsruimte van het bedrijf en daarbij kortsluiting veroorzaakt, waardoor de brand is ontstaan. Bij het lichaam trof de politie diverse losgeknipte koperdraden aan.

jammer dat er een jong iemand is te komen overlijden, maar dat is het risico van het vak. Als hij zijn handen had thuisgehouden was hem niets overkomen.

@crisis : Om je gezin te onderhouden kun je ook gewoon gaan werken, dat moet ik ook !!! Ik heb geen medelijden met deze gast, voor mij mogen er nog veel meer zo sneuvelen. Gewoon met je poten van andermans spullen afblijven !!!

Crisisverhaal kan ook de prullenbak in (voor zover het voor sommige mensen een excuus was); het menneke was vrijgezel.

Ik heb ook geen medelijden.
Deze types brengen ook het leven in gevaar van duizenden treinreizigers door het wegknippen van de bekabeling van de seinen en wissels.

Sta daar maar eens bij stil !!

als er dan een groot trein ongeluk gebeurt zie je de koperdief ook geen berouw tonen.

Alweer een dief minder als dat zo door gaat word hetnog wel wat met nederland wat een stomme lul zeg

@Joop op vrijdag 3 mei 2013 om 22:01:

Ik ben het helemaak met je eens ze zijn te gevaarlijk om rond te blijven lopen dit is een mooie oplossing

@Buurman op vrijdag 3 mei 2013 om 13:45:

Alleen medelijden met de ouders van zoon stomme lul

@Leo

Met het veelvuldig gebruik van 3 letterwoorden wordt het er Nederland ook niet beter op Leo. Waartoe stoere taal en minachting van een mensenleven kan lijden wordt op een dag als vandaag (zoals je misschien weet) herdacht Sta daar ook eens bij stil.

@Jan, gelukkig herdenken we dit soort personen vandaag niet................ Dit heeft niks met minachting van een mensenleven te maken, maar is gewoon een stomme fout geweest van iemand die niet met z'n jatten van andermans spullen af kon blijven, dus eigen schuld. Het is idd geen reden om drieletterwoorden te gaan gooien, daar heb je wel weer gelijk in................

Stel je eens voor dat zo'n man het had overleeft dan had ie met 2e of 3e graadsverbrandingen in het ziekenhuis gelegen voor lange tijd,daarna was er een revalidatie aan te pas gekomen om dan uiteindelijk toch nog in het gevang te eindigen vanwege poging tot diefstal om na een tijdje weer op vrije te komen,onder toezicht van een coach om dan toch weer een poging tot inbraak te doenen ondertussen is er weer veel belastinggeld verkwanselt nee dit is de beste oplossing

Karma is a bitch...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: