9reacties

Wederom uitgaansgeweld op Steenweg

Op de Steenweg is vannacht wederom gevochten. Het zou onder meer gaan om een vechtpartij in de pas geopende Club Tien. Er zou met glas zijn gegooid, een gewonde man werd in de handboeien in een ambulance afgevoerd en er zouden 2 personen aangehouden zijn. De politie sloot de Steenweg daarom vannacht na 2 uur af (en opende die weer voor 3 uur). Dat lieten diverse omstanders ons weten.

Helmond

Niet de eerste keer deze maand dat het uit de hand loopt met uitgaan op de Steenweg. In de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 juli hield de politie 9 personen op en rondom de Steenweg aan na vechtpartijen en geweld richting de politie. Afgelopen dinsdag werden daar nog 2 Helmonders voor opgepakt. Lees desgewenst de uitgebreide berichten op 10 en 29 juli bij het nieuws. Jeroen Loohuis, buurtbrigadier van de Helmondse politie, liet gistermiddag weten dat er nog meer aanhouding volgen omdat er in dat gebied cameratoezicht is.
In het weekend van 9 en en 10 juli was er kermis in Helmond en werd een deel van de problemen daaraan toegeschreven. Dit weekend was er geen kermis…