12reacties

GGG, log 78 (100% Helmond)

Klik hier voor een uitleg van deze rubriek

100% trots op Helmond

In mei 2005 plaatsten we het log Waarop MOET Helmond trots zijn?. Nu de gemeente ons idee heeft overgenomen, kunnen Helmonders dus niet alleen bij ons reageren, maar tot 3 mei ook stemmen op www.100procenthelmond.nl .
Een goede zaak. De gemeente Helmond hoefde nu dus geen duur adviesbureau in te schakelen om tot dit idee te komen. Daarom heeft de gemeente gemeend ons financieel te moeten belonen. Er zit maar 1 maartje aan. Ook de ‘100% trots-website’ van de gemeente moet een succes worden. Anders kunnen wij ons geld niet aan. Van ons wordt daarom verwacht dat wij én dit GGG-log plaatsen (voor de publiciteit) én ook het log Waarop MOET Helmond trots zijn? open houden (opdat alle Helmonders er ideeën kunnen opdoen).
De gemeente heeft trouwens een wel heel ludieke manier bedacht om ons dagelijks te herinneren aan die voorwaarden. Het onderstaande werd gisteren bij onze kantooringang geplaatst. De sleutel is in bewaring gegeven bij een notaris. Dat wij ons aan de voorwaarden zullen houden, hoeven we niet niet uit te leggen of wel?

  voor het lekker-makertje van de gemeente Helmond.