19reacties

Virtueel Helmond nu ook ónder de rokjes


– PRIMEUR –
Virtueel Helmond is de 3D-wereld van onze stad op het internet. Sinds 2005 biedt de gemeente Helmond deze mooie én gratis manier om vele (toekomstige) plekken in onze stad digitaal te bezoeken. Zo kun je de Heistraat, Suytkade, het nieuwe station, de Markt en sinds deze week ook het kasteel vanaf elke plek ter wereld bekijken.
Maar onze gemeente wil meer laten zien, zo blijkt. Zelfs plekjes die veel dames liever niet tonen. Maar de liefhebber klaagt niet als hij anoniem onder hun rokjes kan kijken.

voor 2 stilstaande dames en bekijk hier de “real-life beelden”.

In de reacties hieronder staat een update.

De GGG-rubriek
19 reacties
Reageer

Lachen!!

Is de oude burgemeester hier nog verantwoordelijk voor?

Haha, zeker dezelfde programmeur
Als de "old school" game Postal.

Toen ik gisteravond even snel keek, dacht ik een foutje. Kan gebeuren. Maar nu ik nog eens kijk snap ik dat dat helemaal niet per ongeluk is. Die slipjes van die vrouwen zijn er bewust ingetekend. FAIL

Prachtig!! ;-)

Kan je het nieuwe Helmond Sport stadion ook al zien? Zo, ja op welke locatie?

Ik krijg het programma niet goed geïnstalleerd ;-(

Nou nou nou. Moet dat nou?
Ik begrijp dat virtueel Helmond niet echt is en ik begrijp ook nog (niet blij mee) dat vrouwelijk schoon verkoopt, maar hiermee gaat de gemeente over een grens hoor! Dit is niet hoe je in 2013 met vrouwen omgaat. Sorry maar ik ben boos en teleurgesteld. Zo hoort de overheid niet met vrouwen om te gaan!

Ik kan me niet voorstellen dat hier door een vrouw aan is gewerkt, Natuurlijk een vent, zo'n geilneef of een GH (geile Helmonder onder auspiciën van Gemeente Helmond).

@Buurman op zaterdag 25 mei 2013 om 11:25:

We krijgen van meerdere mensen te horen dat ze moeite hebben om op Virtueel Helmond te komen of om daar zelf te zien wat wij hierboven toonden.
De gemeente maakte een uitgebreide instructiefolder (pdf) om je alle mogelijkheden van Virtueel Helmond te laten zien. Enkel en alleen om je zo snel mogelijk “real-life” onder zo’n rokje te kunnen laten kijken, maakten wij een kort stappenplan. Hoewel het veel woorden zijn, is het heel simpel. Maar dat zie je pas als je het doorhebt.

 1. Ga naar Virtueel Helmond via deze link.
 2. Klik daar op de grote rode button 'Start!'
 3. De eerste keer dat je Virtueel Helmond bezoekt, moet je eenmalig het aangeboden plugin-programma downloaden. Een betrouwbaar programma dat wij al vele jaren gebruiken.
  Klik op de rode button 'Start download' en volg de instructies. Zodra dat plugin-programma succesvol is gedownload en geïnstalleerd, verschijnt een nieuw schermpje met de titel: 'Vóór u begint...' met daaronder de tekst ‘Gefeliciteerd, de installatie van de plugin is geslaagd’.
 4. De al ingetypte naam als gast kan je gewoon laten staan.
  Voor het rokjes-effect moet je nu het hoofdje veranderen. Klik daarom op dat hoofdje, je kunt dan uit zo'n 70 verschillende hoofdjes kiezen. Kies daaruit een dameshoofdje. Met een beetje geluk kies je meteen een dame met een rokje (maar dat merk je pas bij stap 5).
  Daarna klik je op de rode button 'Start!'
 5. Even wachten en dan verschijnt de gekozen persoon op je scherm.
 6. Midden onder in beeld in het geel 3 mogelijkheden haar te besturen:

  Kies de rechter van die 3 mogelijkheden. Hou daar het bovenste pijltje ingedrukt. Dan krijg je het effect onder haar rokje. Als zij een rokje aanheeft natuurlijk. Zo niet: ververs je scherm en doorloop dit stappenplan (minus stap 2) nogmaals, maar dan met een ander hoofdje.

Hopelijk lukt het nu wel en anders moet je maandag even de gemeente bellen.

Ik vraag me af of de gemeente dit nu moet presenteren. daar heb je andere mensen en andere sites voor.

Hans Gruijters

Nounou, moet dat nou in ons assortiment?

Lachuh toch man! Haha

Dat is een grappige manier om aan meer bezoekers naar de site te trekken. Slim gedaan gemeente Helmond.

Aan de Weblog van Helmond en overige reageerders: Dank voor het melden van deze onbedoelde mogelijkheid in Virtueel Helmond. We gaan de avatars aanpassen, zodat dit niet meer mogelijk is.

Mocht je verdere tips of verbeterpunten zien in Virtueel Helmond, dan horen we dat graag. Je kan dit mailen naar virtueelhelmond@helmond.nl

Gelukkig wordt het alleen virtueel onmogelijk.

Update:
Omroep Brabant (sreenshot) besteedde vanmiddag ook een artikel aan dit virtueel gluren onder de rokjes. Daarna volgde (naar eigen zeggen het grootste online platform, gericht op de lokale overheid) Gemeente.nu (sreenshot).

Helmonders die nog “real life” onder de digitale rokjes willen kijken, hebben pech. De 3 dames met een rokje die wij hadden ontdekt, zijn vandaag verbannen uit Virtueel Helmond. De 3D-wereld van onze stad op het internet telt nu nog ‘maar’ 71 avatars.

Hahaha. Nog steeds goeie reclame....

Ik denk dat er, ook in Helmond, genoeg dames zijn die met zich met plezier in een andere pose willen laten bekijken. Wellicht staat er binnenkort iemand op die een website van verschillende gemeenten in Brabant de dames gesorteerd kan laten zien. Mogelijk een gat in de markt zullen we maar zeggen. Met een beetje fantasie gaat die site bottombook heten. Met een hiermee opgezette miss-bottom verkiezing zou je de tentoongestelde bottoms kunnen "liken". Wellicht zal een onderzoeksbureau dan de bevindingen mee laten wegen in welke de gezelligste gemeente is van Brabant

@De weblog van Helmond op maandag 27 mei 2013 om 22:26:

Jullie hebben schijnbaar veel los gemaakt ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: