64reacties

De play-offs tegen VVV-Venlo

Helmond Sport-VVV-VenloMorgen en zondag speelt Helmond Sport dé dubbel van het jaar. Tegenstander is  VVV-Venlo, de inzet is komend seizoen spelen in de eredivisie.
Daar valt heel veel over te zeggen. Zo wist, Ton Lokhoff, de trainer van VVV, in al zijn wijsheid te melden dat het draait om de strijd. Omdat je met veel strijd ver kunt komen. Ook wil hij van Helmond winnen net zoals tegen Feyenoord.
‘Iets’ pikanter was de situatie rondom Guus Joppen en Jeffrey Altheer die volgend seizoen bij de club in Venlo spelen. De meeste Helmond Sport supporters en ook een aantal spelers vonden dat zij niet moeten worden opgesteld. Hai Berden, de voorzitter van VVV, liet al fijntjes weten dat ze nu systematisch de basis 11 van Helmond Sport zullen gaan opkopen. Helmond Sport trainer Hans de Koning besloot zojuist in al zijn wijsheid dat die 2 toekomstige VVV’ers niet mogen meedoen.
Tot zover voor nu. Zodra we meer weten, melden we dat hieronder. Ook foto’s zullen we (net als tegen FC Eindhoven) plaatsen. Weet jij meer, dan kun je dat hieronder laten zien. Heb je foto’s, mail die naar [email protected] en wij zetten ze er voor jou op.