47reacties

Kasteeltuinconcerten (muziek & foto’s)

Kasteeltuinconcerten2007Ook dit jaar zijn er weer de Kasteeltuinconcerten. Hopelijk hebben de weergoden vrijdagsavonds goede zin (kijk hier wat ze in petto hebben) en vormt de nieuw aangelegde Oude Aa in de kasteeltuin geen probleem. Want dán zullen de komende 7 vrijdagavonden (van half 9 tot 11) zeker weer mooie feestjes worden.


Het muzikale programma:

06 juli: Out of the Basement

13 juli: Orquesta Pegasaya

20 juli: Luie Hond

20 juli: Jah Storm

27 juli: Mark Foggo’s Skasters
luister

03 augustus: Benny Sings

10 augustus: Doble Impacto
luister

17 augustus: The Blues Brothers en Band

Via de publiciteit, bovenstaande links en de muziekfragmenten weet je hoe het zou kunnen worden. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.
Maar wat nú nog niet bekend is, is wat Helmond van die concerten vond. Kan ook niet natuurlijk, want dat kan pas nadát je naar een optreden bent geweest.
Net als vorig jaar kun je hier je mening geven. Dit jaar kan dat in zowel woord als beeld. Je woorden kun je zelf hieronder plaatsen. Je foto’s kun je ons mailen, mits acceptabel plaatsen wij die dan hier.

Opening Kasteeltuinconcerten Helmond 2007 Out of the Basement Helmond

Out of the Basement Helmond Orquesta Pegasaya Orquesta Pegasaya Dansen voor Orquesta Pegasaya Publiek voor Orquesta Pegasaya Publiek voor Orquesta Pegasaya Jah Storm Jah Storm Jah Storm in Helmond op de Kasteeltuinconcerten Luie Hond in Helmond op de Kasteeltuinconcerten de avond valt in Helmond op de Kasteeltuinconcerten

Helmonds luchtgitaarkampioen Daan en Luie Hond Helmond 2007

Mark Foggo's Skasters in Helmond Mark Foggo's Skasters op de Kasteeltuinconcerten in Helmond Mark Foggo's Skasters op de Kasteeltuinconcerten in Helmond Helmond kijkt aandachtig naar Mark Foggo's Skasters Benny Sings in Helmond op de Kasteeltuinconcerten Klik op de foto's voor de grote versie Benny Sings in Helmond Benny Sings in Helmond Zonnebloemen op het kasteel Doble Impacto tijdens de Kasteeltuinconcerten in Helmond Doble Impacto tijdens hun Kasteeltuinconcert 2007 in Helmond Doble Impacto het Kasteel van Helmond verlicht The Blues Brothers arriveren met hun auto in Helmond The Blues Brothers en Band op de Kasteeltuinconcerten in Helmond The Blues Brothers tribute Band The Blues Brothers en Band The Blues Brothers en Band The Blues Brothers en Band

20 juli: