4reacties

Vechtend trio aangehouden in Walibi

Gisteravond zijn 3 mannen uit Helmond aangehouden na een massale vechtpartij in attractiepark Walibi Holland in Flevoland. Daarbij zou 1 persoon gewond zijn geraakt. Ook zijn er volgens de politie 2 aangiften gedaan van mishandeling.
Een deel van de vechtpartij voor de achtbaan El Condor werd gefilmd. Je ziet hoe een man staat te zwaaien met een stang, dat is de meetlat waarmee de lengte van de bezoekers wordt gemeten. Op de achtergrond een andere man die er flink op los slaat.
De politie doet onderzoek naar de toedracht van de ruzie. De vechtpartij vond plaats tijdens een volledig uitverkocht Halloween Fright Night, een speciale griezelavond bij het attractiepark. Op meerdere plekken in het park ontstonden opstootjes en vechtpartijen. Een dagje pretpark is ook niet meer wat het is geweest, merkte iemand op.
Het is niet voor het eerst dat er bij dit Halloween-evenement rellen en knokpartijen zijn. De Fright Nights zouden inmiddels berucht zijn vanwege het grote aantal incidenten met ruziënde pubers.