13reacties

85-Jarige dame in de Binnenstad beroofd


Dinsdagmiddag rond 14.30 uur werd een 85-jarige dame beroofd van haar sieraden. Dat gebeurde in de Guljestraat in de Binnenstad. De dader was 30 tot 40 jaar oud en had een lengte van 1,60 tot 1,70 meter. De man had een gezet postuur en donker haar.
Na deze straatroof is hij weggereden richting de Dijksestraat in een vermoedelijk bruinkleurige 4-deurs personenauto. Die had witte kentekenplaten, vermoedelijk was dat een buitenlandse auto, zo liet wijkagent Maikel van Dijk weten. Weet jij meer, bel dan de politie op 0900 – 8844.

Nieuw Helmonds nieuws
13 reacties
Reageer

Te erg gewoon,laat die oudere mensen toch met rust,en zoeizo een ieder,ga wa nuttigs doen bahbah

Phhhhh hier gaan je handen toch van jeuken...sterkte voor de oma hopelijk houd ze hier geestelijk ook niks aan over!!

Mn verstand kan dit niet eens vatten. Wat ben je dan voor een wezen als je zo iets doet. Beroving op zich al, maar dan ook nog senioren! Ik kan er niet bij...

Wat een held zeg.

Wanneer voeren we voor dit soort kneuzen de schandpaal weer in?

Vreselijk. In dit soort situaties....als de dader gepakt wordt....is het simpel...handjes afhakken.

Ja inderdaad het is niet meer leuk,.. maar wat gaan we nu wel nog niet allemaal mee maken.... met die asielzoekers.... namelijk wat er allemaal op Facebook staat!!!

@Britta van Grootel op donderdag 1 oktober 2015 om 23:20: hoezo op voorhand al verooordelend!? Geloof niet alles wat op facebook staat. Alles heeft twee kanten. En daarbij de media maakt ons helemaal gek.

Wat een laffe daad!!! Aanpakken dit soort hufters! Hopelijk alles goed met de oude dame in kwestie. Zeer droevig om dit op je oude dag mee te moeten maken.

Geef de ouderen maar een stroomstootwapen. Kunnen ze zulke mensen meteen neerleggen.

Het is weer te triest voor woorden, gajes dat is het.

@Britta van Grootel, denk aan het meest zwarte scenario wat je kunt bedenken, vermenigvuldig met 100 en dan heb je ongeveer een idee van wat ons nog te wachten staat de komende jaren..... Triest dat veel mensen oogkleppen op hebben.

Ik heb nog niet zo lang geleden voor een burgerwacht gepleit. Maar ja, dan valt de burgemeester en de politie over je heen. En dat komt omdat 'we' op de sportschool een gevechtsport beoefenen die in Nederland verboden is. Overigens is dezelfde vechtsport in Duitsland gewoon basis. Alles wat politie is in Duitsland traint daar al decennia lang in deze gevechtsport. Het verschil tussen hier en onze oosterburen is dat men daar ook veel harder optreed. Komt nog daarbij, dat je het beter uit je hoofd kunt laten om de politie daar iets aan te willen doen. Dat is al een tijd meer gewoonte dan uitzondering. Hier mag de politie dus bijna niets, vandaar de dagelijkse ellende waar bijna niet tegen opgetreden wordt. Welnu, het invoeren van een burgerwacht kan en mag dus niet hier. Ze zijn als de dood dat het dan uit de hand loopt hier in Helmond. Onzin, als alles goed gecoördineerd geschied, valt dat best mee. Nee, lekker zo doorgaan, iedere dag worden vooral ouderen beroofd of in elkaar geslagen. Het halve land heeft last van (zinloos) geweld en dat wordt alleen maar erger. Nog effe en dan gaan de 'zwakke' in onze samenleving niet meer de deur uit. Nog erger, niemand maakt (straks) nog een deur open..........Wat is er gebeurd met onze maatschappij in 25 jaar, normen en waarden zijn totaal vervaagd. Als dit zo door gaat dalen we af naar de afgrond.

@Twan op vrijdag 2 oktober 2015 om 10:34:

Weet je wat er triest is Twan, met een tsunami aan eenzijdige wildersboodschappen je stad als achterlijk wegzetten.

@Twan Peters op vrijdag 2 oktober 2015 om 11:26:

Je kunt het dalen naar de afgrond misschien voorkomen door invoering van vrij wapenbezit zoals in Amerika.

@Hugo op vrijdag 2 oktober 2015 om 11:43:

@Evert op vrijdag 2 oktober 2015 om 12:42:

Als dit Facebook was dan kregen jullie reacties een duimke van mij.

Jan de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: