12reacties

Weer liet een automobilist gewonde achter


Vanavond zijn 2 auto’s op de kruising van de Nachtegaallaan en Nieuwveld in Helmond Noord met elkaar in botsing gekomen. Hierbij raakte 1 bestuurder gewond die per ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht. De andere bestuurder is na het ongeval te voet gevlucht. De om 20.45 uur gealarmeerde politie heeft in de omgeving nog naar de gevluchte persoon gezocht omdat dat strafbaar is. Voor zover wij weten werd die nog niet gevonden.
De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval en heeft ter plaatse enkele getuigen gehoord. Precies 2 weken geleden vond op het hetzelfde kruispunt ook een aanrijding plaats waarbij de automobilist er vandoor ging. 
Harrie Fotografie maakte de 4 foto’s.

Nieuw Helmonds nieuws
12 reacties
Reageer

Ook elke week feest.. Dan bij de rotonde en nu weer daar..

Ingrid Vlemmings

Alweer!!!

Vorige keer mocht ik niet zeggen dat dat zo'n schijtplek is. Kreeg ik opmerkingen dat ik daar gewoon mn doppen open moest houden. Nou thanks voor de reminder... maar heb nog nooit zitten slapen en nooit iemand aangereden.... blijkt maar weer: dit is een ongelooflijke kutplek!! Het is daar altijd wat. Anyway, sterkte voor het slachtoffer.
Weetje wat nog de allergrootste ergernis is daar.. er staat er een voor je, dan die fietspad, en dan jij. Er komt een auto aan op de nachtegaallaan ergens bij de rotonde ofzo, dan gaat die slome voor je een stukje rijden en besluit dan ineens het tóch maar niet te doen. Sta je dan midden op fietspad met je auto omdat persoon voor je ineens tijd te weinig denkt te hebben en voor de doorstroom van het verkeer dacht jij ff netjes aan te sluiten. En dan komen fietsers die hele situatie überhaupt niet eens gezien hebben vertellen dat je midden op hun fietspad staat... ehh jaa vriendin dat weet ik alleen sloompie voor mij veranderde van gedachte????????

Rotonde aan legen .

Ze willen daar niets aan doen dan blijft dit gebeuren ????

Word Verwijderd

Als ze die pakken rijbewijs af pakken en nooit meer terug geven

Hans van Hoof

Ja ik vind die t splitsing maar niks die moeten ze echt veranderen die komen als gekken op die t splitsing af ik een daar altijd af wand er zijn er bij maar echt opletten geblazen

Wss ff ontnuchteren voordat die komt of afwacht tot ze komen

Marcél Davinci

@Hans van Hoof; naieveling, wat denk je zelf.

Zeker weer een schrik reactie ! Pfffffffff

Tony Eichelsheim

Sommige mensen schieten ook nog snel ff ervoor, ik moet hier echt vaak ineens vol op de rem

Dat men zich hier om de kruising drukmaken.
Ik vind het veel erger dat de gene er van door is gegaan.
Hoop dat ze hem snel vinden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: