Bijna 1000 mensen hebben Gepast winkelen

Precies een maand geleden werd in Helmond Gepast winkelen geïntroduceerd. Met dit systeem kunnen bezoekers van het centrum voordeliger parkeren, door parkeertegoed te sparen bij 40 Gepast-ondernemers.
Leden van Gepast Parkeren kunnen hun parkeerpas activeren voor Gepast winkelen. Bijna 1000 mensen deden dat inmiddels. Hun parkeerpas is nu ook hun spaarpas. Daarmee kunnen zij parkeertegoed sparen en meedoen met spaaracties bij de 40 aangesloten winkels en horecazaken in het centrum. Gepast Parkeren-leden die hun pas nog niet activeerden, kunnen dit doen via www.vipzo.nl/aanmelden.
Op woensdag 22 april won Gepast winkelen de derde prijs bij de vakbeurs Parkeervak 2015. Gepast winkelen kreeg de prijs voor de innovatie, exploitatie en meerwaarde van deze dienst. De prijs werd uitgereikt door Vexpan, het platform voor Parkeren Nederland.
Niet alleen voor automobilisten is Gepast winkelen interessant, ook voor fietsers. Zij hebben geen profijt van hun parkeertegoed want de Helmondse fietsenstallingen zijn gratis. Maar ze kunnen wel parkeertegoed sparen voor als ze een volgende keer met de auto komen.
Wie nooit met de auto naar Helmond-Centrum gaat, kan ook Gepast winkelen en meedoen met spaaracties voor korting of cadeaus bij de aangesloten winkels en horecazaken. Zij kunnen een pasje van Gepast Parkeren aanvragen via www.parkerenhelmond.nl (dit kost eenmalig 1 euro) en activeren voor Gepast winkelen.