9reacties

B&W maakt schoon tijdens NLdoet


Vanochtend heeft het college van burgemeester en wethouders zich samen een groep vrijwilligers ingezet tijdens NLdoet. Dit jaar werd meegeholpen aan de voorjaarsschoonmaak van het Jan Visser Museum. Dat museum opent 1 april haar deuren weer voor het publiek.
NLdoet, een initiatief van het Oranje Fonds, vraagt jaarlijks aandacht voor vrijwilligerswerk. LEVgroep coördineert deze actie in Helmond. Het doel van NLdoet is het in de spotlights zetten van vrijwilligerswerk en mensen stimuleren om zich als vrijwilliger in te zetten.

Nieuw Helmonds nieuws
9 reacties
Reageer

Tijd om te verjongen zie ik..... ;)

Martijn van Dalen

Wow wat een oud zooitje.

Marja Konings

Goed gedaan Dames en Heren.😃👌

Cobie Janssen

@Marja Konings op vrijdag 9 maart 2018 om 10:56:

zie jij dit jongeren doen? Ik niet, want die zitten liever achter de laptop of zijn aan het appen. Of doen anderen dingen, die soms niet deugen.Maar echt de handen uitsteken, dat zijn er maar weinig.

Dus HULDE aan de oudjes van de foto. En zoals Martijn zegt, het is inderdaad wel tijd voor een verjongingskuur. Maar of dat zo snel zal gaan gebeuren, dat betwijfel ik ten zeerste.

Eigenlijk zouden ze jongeren van scholen zoals de Knip en dergelijke dit moeten laten doen. Gewoon een paar uurtjes in de morgen onder de les. Het is voor een goed doel: NLdoet!

Mogen ze iedere week wel doen; en niet alleen maar zo voor de verkiezingen, stelletje schijnheiligen.

Stan Hagelaar

Het klinkt wel weer heel mooi! Doen ze dit in hun eigen tijd of worden ze ervoor betaalt door de baas? Lijkt me mooi om eens mijn baas te vragen of ik betaald verlof krijg om een museum te poetsen. Hij ziet me aankomen, maar ja ik ben maar een eenvoudige werkman!

een simpele werkman

Laat ze eens doen wat ze zouden moeten doen , zoals de stad besturen en voor onze ouderen en zwakkeren opkomen die hier wonen.

Mart van Baal

@een simpele werkman op vrijdag 9 maart 2018 om 16:44:

Helemaal mee eens. Ik zie de promotiewaarde wel dat het college ook meedoet, maar waarom niet vandaag? Dat wil zeggen in hun eigen tijd net als de rest van de Helmonders die meedoen aan NLdoet. Dus in de tijd die ze niet betaald worden door onze belastingcenten. Dan is het vrijwilligerswerk, nu niet!

Volgende schoonmaakklus is de kamer van de gemeentesecretaris. Grondig schoonmaken en naar huis sturen. Niet schoonmaken is geen optie meer, want het vertrouwen bij de ambtenaren is weg, ingezette organisatieveranderingen werken averechts, beheersbaarheid is totaal zoek, angstcultuur aanwezig, politieke vertrouwelingen klagen inmiddels achter de schermen, vriendjes klappen uit de school om zich alvast in te dekken, de inhuur en werving van vazallen op sleutelposities is bewezen, etc. Negatieve spiraal in de bedrijfsvoering, waar de dienstverlening uiteindelijk aan kapot gaat. Ingrijpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: