7reacties

Directeur Helmond Marketing per direct weg

In goed overleg hebben het bestuur van Helmond Marketing en zijn directeur drs. Cindy Ras besloten om de samenwerking per heden te beëindigen. Beide partijen constateerden onvoldoende draagvlak en mogelijkheden om de visie op stadsmarketing verder uit te rollen en te operationaliseren.
De presentatie die zij medio december aan gemeenteraadsleden gaf over de actuele stand van zaken met betrekking tot het stadsmarketingbeleid, werd door veel van de aanwezigen als teleurstellend bestempeld. Zie de notulen bij agendapunt 6 (pdf).
Samen met de gemeente zal het bestuur van Helmond Marketing zich op korte termijn beraden hoe nu verder te gaan in het kader van de te volgen strategie inzake stadsmarketing. Daarbij zullen de in het door haar opgestelde rapport Concept Stadsmarketingbeleid gedane aanbevelingen als basis dienen. Doelstelling is om uiterlijk eind maart de resultaten van dit overleg helder te hebben en nieuw elan te brengen in een voor Helmond en alle stakeholders haalbare en gedragen stadsmarketingstrategie.
Het bestuur van Helmond Marketing (voorheen Stadspromotie) vindt dat Cindy  absoluut heeft bijgedragen aan een start om stadsmarketing voor Helmond op de kaart te zetten.
Cindy Ras (geboren in 1975) startte haar functie op 1 december 2012. Voor deze functie was zij 5,5 jaar eindverantwoordelijk voor de citymarketing in Leeuwarden.