5reacties

Dader(s) autobrand Brandevoort gezocht


In de nacht van vrijdag 5 op zaterdag 6 januari werd kort voor 4 uur een auto in Brandevoort in brand gestoken. Dat gebeurde door het linkervoorwiel in brand te steken. Deze personenauto stond geparkeerd op een oprit bij een woning aan de Schutsboom. Er raakte niemand gewond maar de materiële schade was groot. De verdachte is gefilmd door een getuige, zie hieronder de video die de politie vrijgaf waarop hij 2 keer vaag te zien is.
De politie is sindsdien op zoek naar de dader(s) en deed vandaag een oproep met vraag wie de man op het filmpje herkend. Heb je meer informatie over de dader(s) dan wordt je gevraagd dat te laten weten via 0900-8844 of anoniem op 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl (referentienummer is 2018004069).

Nieuw Helmonds nieuws
5 reacties
Reageer

De persoon op deze video opname wordt gezocht als getuige.

Ik ga ervan uit dat deze persoon op de bel heeft gedrukt of op het raam heeft staan bonzen om de bewoners te alarmeren.

Mast goed dat kan alleen de persoon zelf vertellen.

Karin van der Werff

Het is wel raak de laatste tijd in Helmond

En als er een auto in brand staat gaan ze er wel achterna maar mooi de autos plamuren en geweldadig krassen doen ze niks mee hier ????????

Gülşah Yılmaz

Wat een skrikkelijke l*l, denken zo'n mensen dan helemaal niet na bij wat ze anderen aan doen ????

Ellie Martens

Stelletje kut kinderen hebben van hun rijke asociale ouders niet geleerd met hun gore poten van andermans spullen af Te blijven. Zodra ik weet welk kut kind zoiets doet kom ik diegene persoonlijk bij z'n ouwe lui thuis 'n portie klappen geven. Als je ouders zo laks in de opvoeding zijn dat zij je niet de baas kunnen dan moet je je VOORAL zo opstellen, voor je er erg in hebt naaien je zogenaamde vriendjes je een oor aan en sta ik aan je deur. Dit soort tuig moet gewoon door de straat heropvoeding krijgen aan gezien je slappe hap van een ouders falen!!!

Dennis Bosman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: