3reacties

De 14-jarige Daimy sinds gisteren vermist


Sinds gisteren wordt de 14-jarige Daimy Verbakel uit Helmond vermist. Ze is te voet vertrokken vanaf de crisisopvang waar ze verbleef en heeft waarschijnlijk geen spullen bij zich. Haar telefoon staat aan, maar ze reageert niet. Ze zou mogelijk met de trein naar internetvrienden gegaan kunnen zijn.
Daimy heeft lang donkerblond sluik haar soms in staart gedragen, blanke huidskleur, normaal postuur. Op het moment van verdwijning droeg zij waarschijnlijk een spijkerbroek, een roze T-shirt en grijze sneakers van het merk Vans. Ze heeft geen jas of trui aan.

Nieuw Helmonds nieuws
3 reacties
Reageer

Zojuist heeft de politie een tweede foto van de vermiste Daimy Verbakel vrijgegeven.


De 1,63 meter lange Daimy draagt een beugel. Mogelijk is zij richting Oosterhout gegaan. Heb je informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via het gratis telefoonnummer 0800-6070.

De vermiste Daimy Verbakel is zojuist aangetroffen door de politie Oss en wordt teruggebracht naar haar ouders in Helmond. Dat liet de Helmondse politie enkele minuten geleden weten via Twitter.

Gelukkig maar. Wat hebben die meiden toch? Wat heb je aan weglopen. Meestal niets, of is het de verliefdheid. Je maakt het alleen je ouders moeilijk en.......ongerust!

Eigenlijk niets nieuws onder de zon. Mijn véél jongere zus meende in het begin van de zestiger jaren zich ook eens te moeten onttrekken aan het "ouderlijke gezag". Heel sneaky ging ze er vandoor, richting Duitsland. In no time hadden we haar zelf weer opgespoord en binnen een week stond ze weer op de stoep.
Had ze het maar niet aan vriendinnen moeten vertellen. De "kwebbeltjes" lieten al snel een bepaald woord vallen en toen was de link al snel gelegd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: