11reacties

De politie zoekt een 42-jarige man


De politie is op dit moment op zoek naar een 42-jarige blanke man van 1,70 meter. Volgens de opgave van Burgernet om 13.29 uur, weegt de man 90 kg en heeft hij grijs haar. Hij draagt een zwarte jas van het merk Mountain Peak, een spijkerbroek, een groen shirt en grijs/witte Nikes.
Benader deze man niet zelf, maar bel meteen de politie op 112.
Waarom de politie deze man zoekt, is ons onbekend.

Nieuw Helmonds nieuws
11 reacties
Reageer

De gezochte man is tot op dit moment nog niet aangetroffen. Heb je nu nog tips, bel dan met 0900-8844. De politie zoekt ondertussen verder.

Vermoedelijk gaat het om een ontsnapte TBS'er.

http://www.nu.nl/binnenland/3891005/

Waarom wordt dit pas 5 dagen later op dinsdag bekendgemaakt?
Blijkt om een gevaarlijk iemand te gaan.

@case op dinsdag 30 september 2014 om 11:39:
Heel scherp opgemerkt! Of het Hans van B. (de gevluchte TBS-er uit De Rooyse Wissel in Venray) is, hebben we vanmiddag niet kunnen achterhalen. Maar we zijn wel het volgende over de man waarover ons bericht gaat, te weten gekomen.

De bovenstaande 42-jarige man was donderdag ontsnapt aan zijn begeleider en is weggelopen in de richting van het Oostende. De politie heeft meteen een zoekactie opgestart en een Burgernetactie uitgedaan.
De man is tot vanmiddag nog steeds niet aangetroffen. De politie is nog steeds geïnteresseerd in informatie over deze man (telefoonnummer 0900 - 8844). De politie laat uitdrukkelijk weten de man niet zelf te benaderen.
Dat is alles wat de politie hierover kon melden.

Waarom plaatsen jullie geen foto van deze man erbij.

De gezochte man was de gevluchte tbs-er
De gevluchte tbs'er uit de tbs-kliniek De Rooyse Wissel is gisteravond laat aangehouden in Helmond. Dat meldde het Landelijk Parket van het Openbaar Ministerie enkele minuten geleden. De man bevond zich op een open veld, vlak bij de bebouwde kom. Hij ontsnapte donderdag tijdens een begeleid verlof. Volgens een woordvoerster van het OM was hij "niet helemaal ongevaarlijk.”
Zie ook de info hierboven, met dank aan reageerder case gisterochtend.

Goed dat hij gepakt is! Hopelijk heeft hij in die zes dagen niks uitgevreten in Helmond!!

Mooi verhaal op Omroep Brabant:

Tbs'er bracht kapotte televisie met begeleider naar BCC in Helmond en ging er vervolgens vandoor

http://www.omroepbrabant.nl/?news/217635942/Tbser+bracht+kapotte+televisie+met+begeleider+naar+BCC+in+Helmond+en+ging+er+vervolgens+vandoor.aspx

En sluiten we nu die begeleider even op voor een intensief cursusje (militaire stage of dienstplicht) want die heeft kennelijk echte soep in zijn of haar ogen, zo groot is die winkel van BCC nu ook weer niet.

@Mark op woensdag 1 oktober 2014 om 07:15:

Die foto hadden (en hebben) we niet.
Sorry voor de wat late beantwoording, zag nu pas je vraag. Dat kwam een beetje door de drukte, maar ook omdat je vraag niet begint met iets als @weblog.

Schrijnend voorbeeld van normvervaging..... :-(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: