13reacties

De Ruit in De Brem en EenVandaag

Michiel van Geel reageerde zojuist bij het gedicht van Lucy over De Ruit (over het feit dat de Tweede Kamer die avond tegen De Ruit stemde). Wij vinden dat zijn bijdrage een apart topic verdient, dus plaatsten we zijn hele reactie hier:

Voor iedereen die door de bomen het bos niet meer ziet: Morgen, woensdag 17 februari om 20:00 is er in wijkhuis De Brem in Rijpelberg een informatie/debatavond in het kader van de provinciale staten. Centraal tijdens deze avond staat het proces rondom “De Ruit”. Hoe is die besluitvorming tot stand gekomen? Wat is er gedaan met de conclusies uit rapporten? En met de input vanuit klankborden en milieuorganisaties? Is dit plan nou eigenlijk een provinciale weg of hoort het bij het hoofdwegennet?
.
De meeste lijsttrekkers van provinciale state zullen aanwezig zijn en e.e.a. zal vastgelegd worden door EenVandaag. Ook de indieners van de motie in de Tweede Kamer zullen er zijn alsmede enkele vertegenwoordigers van belangenorganisaties. Hoofdrolspeler Ruud van Heugten heeft laten weten helaas verhinderd te zijn.