7reacties

Drugsdealer met 78 bolletjes cocaïne gepakt

2 Vliegen in een klap. Dat was het resultaat van de aanhouding van een 26-jarige man uit Helmond. Vermoedelijk heeft de politie daarmee een drugsdealer van straat gehaald. Maar er is ook een bijvangst te melden in de vorm van de ontdekking van een locatie waar drugs werd opgeslagen en bewerkt.

Uit onderzoek waren er de afgelopen tijd voldoende verdenkingen ontstaan dat de aangehouden persoon zich bezighield met de handel in drugs. Die verdenking bleek terecht bij zijn aanhouding op dinsdag. Daarbij werden 78 bolletjes cocaïne in zijn kleding aantroffen. Ook gebruikte hij voor zijn dealeractiviteiten een gestolen E-bike.
Na zijn aanhouding werd een woning op de Lithoyenseweg in de Binnenstad onderzocht. Daar bleek al snel dat de woning voor opslag- en de verwerking voor drugs werd gebruikt. In de woning trof de politie naast een bonte verzameling van diverse soorten hard- en softdrugs ook nog illegaal vuurwerk aan. De bewoner van de woning moet nog worden gehoord over zijn rol in deze zaak.