4reacties

Eindhovense drugsdealer aangehouden


De politie hield gistermiddag rond 14.00 uur een drugsdealer aan. Kort daarvoor viel een surveillerende wijkagent een verdachte situatie op aan de Burgemeester van Houtlaan. Hij zag dat een hem onbekende man iets leek te verkopen aan een hem bekende drugsverslaafde.
De wijkagent vermoedde dan ook dat er drugs verkocht werd en waarschuwde een aantal collega’s. Gezamenlijk achtervolgden zij de verdachte die inmiddels in een auto was gestapt.
Op de Coendersberglaan in Dierdonk konden ze hem controleren. Hij bleek bijna 40 bolletjes harddrugs bij zich te hebben (zie de foto rechtsboven) en een geldbedrag van enkele honderden euro’s. De drugs en het geld zijn in beslag genomen. De drugs worden vernietigd.
De verdachte, een 25-jarige Eindhovenaar, zit vast voor verder onderzoek.

Nieuw Helmonds nieuws
4 reacties
Reageer

Mooi zo, goed opgelet wijkagent!
Keihard aanpakken die gasten, ook door onze flut rechters en als dat niet kan omdat de wet ontoereikend is dan moet de wet maar eens aangepast worden.
Kan me zo kwaad maken om dat softe gedoe in NL.

Ja helemaal gelijk twanneman. De politie doet zijn werk wel, maar dan komen de zogenaamde hulpverleners en rechters. Dan zijn de daders weer zielig. Ook die verdachte van die brand in eindhoven rijd al weer vrij en blij rond op zijn grijze scootertje. Wat moet je tegenwoordig nog doen om eens wat straf te krijgen?

Ja, een mooie actie voor de bühne.
Enkele uren later reed er al weer een ander voor hem. Ook die is opgepakt (waarom hoor je daar niets over?), en ook nu is er meteen een andere in zijn plaats gekomen.
Mensen, doe niet zo naïef.
Hie moeilijk is het voor jullie om asn een pilletje of poedertje te komen?
Of denk je dat al die ballonnen die je dagelijks op de straat ziet liggen van kinderfeestjes af komen?

Zolang de politie liever achter een beeldscherm zit te gamen ipv de straat op te gaan, zal het er zeker niet beter op worden.
Kereltjes can 15 jaar lopen met pistolen en kapmessen rond, hebben schijt asn alle (corona)regels, en krijgen een taakstraf tussen veroordeelde wiettelers opgelegd.
Poldermodel pur sang.
https://www.politie.nl/mijn-buurt/nieuws/2020/september/16/09-politie-peelland-daagt-jonge-gamers-uit.html

Bezorgde inwoner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: