26reacties

Ex met vuurwapen aangehouden


Gisterochtend is een 31-jarige man op de Molenstraat aangehouden na een melding van huiselijk geweld.
Omstanders hadden gemeld dat zij zagen dat er een vrouw uit het raam van haar woning hing die “Bel de politie, bel de politie” riep. Agenten werden door de meldkamer daarheen gestuurd. Het betrof een adres dat bij de politie bekend is wegens meerdere meldingen van huiselijk geweld. Zij betraden de woning en hielden de man op aanwijzing van de vrouw onder verzet aan. Bij de aanhouding werd een klein model vuurwapen aan de agenten overhandigd. De vrouw heeft aangifte gedaan tegen haar ex-vriend ter zake mishandeling en bedreiging.

In een reactie hieronder staan updates.

Nieuw Helmonds nieuws
26 reacties
Reageer

Update 1:

.
Adrie de Meijer plaatste deze beelden op zijn Facebookpagina.
Naar verluidt is de aangehouden verdachte de bekende rapper Kempi. Het zou niet de eerste keer zijn dat hij met de politie in aanraking komt en daarna maanden achter de tralies belandt.

Pffff rapper een mepper die vrouwe mept

Dorothe Quadt

Ahha dat was wat er gister geroepen werd. Kempi, ik dacht dat het een soort codewoord was. Kende hem niet, maar nu wel. :-)

Jan de Vries

gvd leer toch eens filmen, hangt jouw tv ook verticaal?

Komt nu bij shownieuws ????????

ze hebben er nog al wat werk mee

hc van schilt

Kempi of Kampi?

Gewoon: drie keer niks, die Kempi!

Mooi, opruimen dat tuigventje zet maar in een inrichting voor de rest van zijn zielig leventje, dat die lui nog een podium krijgen, tssss

"Ah, zijn ze gewoon niet de kroon op de Nederlandse muziekscene? Rappers met infantiele namen als “Boef“, “Ismo” en “Keizer“? Oh, en niet te vergeten de droeftoeter genaamd Kempi, die vandaag maar weer eens werd opgepakt. De mafketel vond het namelijk opportuun om zijn ex-vriendin te mishandelen en te bedreigen met een pistool. Nu begrijp ik dat rappers zichzelf de overlords van hun eigen koninkrijkjes achten, maar gelukkig heeft onze politie daar gewoon maling aan. In Nederland gelden niet de wetten van de jungle, maar van de rechtstaat. En dus mogen deze “muzikanten” lekker brommen als ze zich weer eens staan uit te leven alsof ze een kruising zijn tussen Tupac Shakur en Tony Soprana"

Ik denk dat ie nu wel wat langer mag brommen. Vorige keer was het 'maar' een nep wapen.

En wanneer ben je eigenlijk een "rapper?" Ik mag toch verwachten dat je dan op zijn minst eens in de week op de radio bent. Heb de kneus nog nooit gehoord.

Publiciteit is reclame goeie of slechte zijn naam wordt genoemd

Dennis Bloemendaal

2 Filmpjes van de arrestatie maandag en een video van de rappende Kempi:

Update 2:
Rapper Kempi blijft nog zeker 2 weken vastzitten. Dat heeft de rechter-commissaris vandaag beslist.

Dat Kempi op haar maar loverboypraktijken uitvoert, oh wacht ze is van zichzelf al een hoer.

Update 4:
De rechtbank in Den Bosch heeft vandaag besloten dat rapper Kempi morgen weer op vrije voeten komt. Zijn voorarrest werd vandaag wel verlengd maar vanwege persoonlijke omstandigheden meteen geschorst. Deze voorwaardelijke vrijlating geldt voor 90 dagen, gaat hij in die periode in de fout dan moet hij weer de cel in. Hij staat ondertussen onder toezicht van de reclassering.

Update 5:
Kempi veroordeeld voor mishandeling ex-vriendin
De 31-jarige rapper Kempi is zojuist door de politierechter van de rechtbank Oost-Brabant veroordeeld voor mishandeling. De Helmonder krijgt een gevangenisstraf van 2 maanden, waarvan 50 dagen voorwaardelijk, met aftrek van voorarrest.
De verdachte ging in september 2017 naar de woning van zijn ex-vriendin in Helmond en kreeg ruzie met haar. Hij kneep haar keel dicht en sloeg haar in het gezicht. De politie was gewaarschuwd door omstanders die het slachtoffer om hulp hoorden roepen. Agenten hielden de verdachte vervolgens aan, zie de video's hierboven.
De politierechter acht niet bewezen, zoals door de officier van justitie ten laste was gelegd, dat de verdachte zich schuldig heeft gemaakt aan een poging tot zware mishandeling. Daarvoor is onvoldoende bewijs. De verdachte bekende weliswaar dat hij de keel van zijn ex-vriendin heeft dichtgeknepen, maar stelt haar niet te hebben willen wurgen. Omdat de rechter uit de verklaringen van de verdachte en het slachtoffer niet precies kan afleiden wat er zich in de woning heeft afgespeeld, spreekt hij de verdachte vrij van een poging tot zware mishandeling en veroordeeld hem voor mishandeling.
Bij het bepalen van de straf weegt de rechter mee dat de Helmonder meerdere keren is veroordeeld, waaronder voor huiselijk geweld. De politierechter betrekt verder bij zijn oordeel dat de verdachte volgens gedragsdeskundigen verminderd toerekeningsvatbaar is vanwege een antisociale persoonlijkheidsstoornis met narcistische trekken. De verdachte is momenteel onder behandeling voor zijn problematiek. De rechter wil die behandeling niet doorbreken met een onvoorwaardelijke celstraf. Daarom legt hij een deels voorwaardelijke straf op en is het onvoorwaardelijke deel (10 dagen) gelijk aan het voorarrest. Dit betekent dat de verdachte niet terug hoeft naar de cel. Wel koppelt de rechter aan de voorwaardelijke straf een proeftijd van 3 jaar om hem ervan te weerhouden opnieuw de fout in te gaan.

is veel te weinig

jeetje je krijgt daar weinig voor zeg !

Ineke Endevoets

Vies manneke bah

Tis kempi hahaha

Je moet vrouwen niet mishandelen houw je handen thuis van vrouwen recpekt doet veel

Hij had 5 jaar moeten krijgen

Tony van Lierop

Veel te weinig.. Puur omdat 'n artiest is

Wesley Slegers

Alweer? Is al zoveelste keer ????

Maakt t wel makkelijk om je vriendin, toe te takelen, bij n ruzie !!Staat toch weinig straf op blijkbaar !! Sjonge jonge zeg ????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: