17reacties

Fietsster verongelukt, Helmonder reed door


Een meisje van 18 jaar uit Ell (Limburg) is vanochtend overleden na een aanrijding op de Brugstraat in Nederweert. Zij fietste met anderen over de weg toen er de aanrijding ontstond met een auto. De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd.
Rond 04 uur werden de hulpdiensten waaronder een traumahelikopter gealarmeerd dat iemand gewond was geraakt bij een ongeluk in de Limburgse gemeente. De bestuurder, een man van 20 jaar uit Helmond, ging er na de aanrijding vandoor maar kon even later worden aangehouden.
Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis in Maastricht gebracht. Zij is daar vanochtend aan haar verwondingen overleden, dat maakte de politie vanmiddag bekend. De verdachte is naar het cellencomplex gebracht en wordt momenteel gehoord. De Helmonder zit in beperkingen. en mag dus geen contact met de buitenwereld hebben. Hij had geen alcohol of drugs gebruikt.

In de reacties hieronder staan updates.

Nieuw Helmonds nieuws
17 reacties
Reageer

Gerum

Nicky van Lierop

Hoe kun je nou toch doorrijden, ongelofelijk. Heel veel sterkte voor de nabestaanden...😢

Triest 😥

Sandra Jelsma

Wat een idioot, heel veel sterkte.

helmonder ..20 jaar ..ik zal me schamen ..om door te rijden..
nooit meer los laten en vergoed het rijbewijs af nemen..die snotneus had om die tijd al in bed moeten liggen..!

Te gek voor woorden je rijd toch niet door levenslang rijbewijs inprikken sterkte voor de nabestaanden 😭😢

Dymphie van Hoof

Niet normaaal !!!

De politie onderzoekt de zaak.

Wat wordt de bestuurder ten laste gelegd?

Vreselijk om door te rijden, ik wens de nabestaande van dit jonge meisje heel veel sterkte en kracht toe ⚘⚘⚘

Gelukkig weten ze dus wie het was die doorreed !
Sterkte voor nabestaanden 🙏

Karin Goedhart

Sterkte voor haar familie en vrienden 🌹

Lonneke Kroos

Que triste !

Omg vreselijk geen woorden voor sterkte voor de nabestaanden

Herdenking verongelukte Fran is verplaatst naar voetbalclub Ell

De herdenking woensdagavond van de verongelukte Fran Sentjens (18) is verplaats naar voetbalclub RKESV in Ell. Fran overleed zondag na een aanrijding in Nederweert.
De belangstelling voor de herdenking, waarbij ballonnen voor Sentjens zullen worden opgelaten, is overweldigend. Al bijna 600 mensen hebben zich aangemeld. De bijeenkomst is daarom verplaatst van een speelveldje in Ell naar het terrein van de voetbalclub. Verkeersregelaars zullen bezoekers naar een parkeerplek begeleiden.

Uitvaart
Fran Sentjens is zondag rond vier uur aangereden op de kruising Brugstraat/Aan Vijftien in Nederweert toen ze van een eindexamenfeest in Ospel kwam. Ze raakte zwaargewond en overleed later in het ziekenhuis van Maastricht. Vrijdagmiddag is haar uitvaart.

Verdachte
De 20-jarige verdachte uit Helmond is dinsdag aan de rechter-commissaris voorgeleid en die heeft geoordeeld dat de automobilist nog 14 dagen in bewaring kan worden gesteld. Wat precies de verdenking is, kan het openbaar ministerie niet vertellen. „Het onderzoek loopt nog.”

https://www.limburger.nl/cnt/dmf20190626_00111809/herdenking-verongelukte-fran-is-verplaatst-naar-voetbalclub-ell

Update 1:
De 20-jarige Helmonder is op vrije voeten gesteld. De wens van de officier van justitie om hem langer vast te houden, werd gisteren door de raadkamer afgewezen.

Update 2:
Extra onderzoek door politie
De politie gaat een aanvullend onderzoek doen naar aanleiding van dit ongeval waarbij een 18-jarige vrouw uit Ell om het leven kwam en een 20-jarige Helmondse automobilist was betrokken.
In de nacht van woensdag 14 op donderdag 15 augustus vindt er een extra onderzoek ter plekke plaats door de afdeling Verkeersongevallenanalyse van de politie, in samenwerking met Openbaar Ministerie, gemeente Nederweert en Provincie. Hiervoor wordt de Brugstraat ter hoogte van het kruispunt Aan Vijftien / Brugstraat / Rochusstraat tussen 23.00 uur en 04.00 uur afgesloten voor het verkeer. Door de Provincie wordt een omleidingsroute ingesteld.

Wat een ontzettende idioot om door te rijden
De familie veel sterkte !

Edward Rolff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: