6reacties

Geen treinverkeer door aanrijding


Er rijden geen treinen op het traject Helmond – Deurne/Venlo door een aanrijding met een persoon, zo liet de NS zojuist weten. Zij verwachten dat de extra reistijd meer dan 60 minuten bedraagt. De verstoring is naar verwachting rond 11.45 uur verholpen.
Zodra wij meer weten plaatsen we hieronder updates.

Nieuw Helmonds nieuws
6 reacties
Reageer

Alweer..?pfff wat erg zeg...

Ook de internationale treinen raar Duitsland (die door de werkzaamheden aan de Betuweroute nu via de Brabantroute rijden) hebben vertraging.
Zoals de ICE Amsterdam Centraal van 07.33 uur kan niet verder rijden dan Helmond. Vanaf Helmond wordt gereisd met vervangende bussen naar Mönchengladbach en vanaf daar gaat het vervoer weer met de trein.

De aanrijding met deze persoon vond plaats bij het NS Station Brouwhuis aan de Deltaweg. De verstoring is tot op dit moment nog niet verholpen. Er rijden inmiddels stopbussen tussen Helmond en Horst-Sevenum.

Zojuist heeft de NS het verwachte eind van de verstoring bijgesteld, ze denken nu dat die rond 13.00 uur is verholpen. Maar inschatting van de NS bedraagt de extra reistijd tussen de 30 - 60 minuten.

De beperkingen zijn voorbij, zo meldde de NS om 12.06 uur.
Er is nog wel een langere reistijd.

Sterkte aan de nabestaande en natuurlijk ook het Ns personeel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: