6reacties

Flinke uitslaande brand op industrieterrein


De brandweer is vanmiddag om 13.48 uur uitgerukt voor een woningbrand op het industrieterrein. Deze uitslaande brand veroorzaakt een grote rookontwikkeling zoals je op onderstaande foto kunt zien. De brandweer laat weten dat zij ter plaatse zijn met 2 blusvoertuigen, 2 watercontainers en een hoogwerker in de Duizeldonksestraat. Uit het pand is 1 persoon gehaald die door de ambulance wordt onderzocht op verwondingen.

In de reacties hieronder staan updates.

Nieuw Helmonds nieuws
6 reacties
Reageer

Update 1:
De persoon die uit het pand werd gehaald en door ambulancepersoneel werd onderzocht, is vervolgens door de politie aangehouden op verdenking van brandstichting. Deze leegstaande woonboerderij moet als verloren worden beschouwd.
De rook trekt richting het industrieterrein. Blijf uit de rook, zo waarschuwt de brandweer. Bij rookoverlast: sluit ramen en deuren en schakel ventilatie uit, zie ook http://www.blijfuitderook.nl

Update 2:

Kwamen er langs rijden was flink .hoge vlammen flinke rook ontwikkeling. Gelukkig hoorde we al snel sirenes. Zou je maar overkomen

Misschien is het wel een mooie opruiming. Het zag er allemaal erg onderkomen uit. Nog even een bulldozer en opgeruimd staat netjes.

Update 3:
De 30-jarige man die na de brand werd aangehouden wordt niet meer verdacht van brandstichting en is vrijgelaten. De poliite onderzoekt de zaak nog wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: