7reacties

Helmonder opgepakt voor mensenhandel


De politie heeft in een onderzoek naar illegale prostitutie en mensenhandel een 22-jarige man uit Helmond en een 17-jarige jongen uit Tilburg opgepakt. De politie kwam de zaak in februari op het spoor na een prostitutiecontrole in een woning in Tilburg.
Tijdens deze controle werden er in een woning in Tilburg een aantal illegale prostituees en de 17-jarige hoofdverdachte aangetroffen. Deze verdachte zou in Oost-Brabant betrokken zijn bij een zaak waarbij een 14-jarig meisje seksueel zou worden uitgebuit. De moeder van het meisje had hier aangifte van gedaan. Het Team Mensenhandel van de politie deed verder onderzoek naar de zaak. Dat onderzoek leidde tot 2 aanhoudingen. Op 19 juni is de 17-jarige jongen aangehouden. Zijn woning is doorzocht, daar zijn digitale gegevensdragers in beslag genomen. Een week later is in Helmond een 22-jarige Helmonder opgepakt. Hij zou ook betrokken zijn bij de zaak. Ook zijn woning is doorzocht. Daar werden drugs en gegevensdragers in beslag genomen. Beiden verdachten zijn inmiddels voorgeleid bij de rechter-commissaris en zitten in voorlopige hechtenis. Ze worden verdacht van mensenhandel en seksuele uitbuiting van een minderjarige.

Nieuw Helmonds nieuws
7 reacties
Reageer

Bah viezerikken levenslang achter de tralies

Mieke Keulens

Niet meer los laten

Tinnus Damen

De linker commissaris wordt altijd overgeslagen. Makkelijk baantje.

14!!!! jaar. Vreselijk. En 17 jaar en met deze daden bezig is geen jongen meer, berechten als volwassene!!! En die klanten die zien niet dat dit een kind is van 14!! jaar, viezerikken. T zou hun dochter maar zijn, daar denken ze niet aan. Heel veel sterkte voor de getroffenen

Ria van Schaijk

Dat bericht is al van 9 juli... die zullen nu al wel weer vrij zijn dan... ????

En weer niet weten wie die galbak is
Gewoon foto laten zien

Reggae James Pas

Mensen die zich met deze activiteiten bezig houden zouden veroordeeld moeten worden tot zware dwangarbeid, zij stellen immers zwakkeren ter beschikking om mens onterend werk te verrichten, ik zie dit als slavenhanderl/houden met het oogpunt om door uitbuiting winst te maken.
Het is dan ook tijd dat figuren die zich hiermee bezighouden een zelfde soort straf moeten ondergaan, of misschien berechten in straffen die in hun land van herkomst voor dit soort vergrijpen gegeven worden

DeRijdendeRechter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: