10reacties

Helmonds restaurant nr. 9 van Nederland

Restaurant De Rozario op de Steenweg is als negende geëindigd in de lijst van de beste restaurant van Nederland. Die beoordeling gaven de bezoekers van de HEERLIJK10Daagse. Dat is een landelijke actie van het culinaire tijdschrift Heerlijk die dit jaar voor de tiende keer werd georganiseerd. “Wauw niet normaal! Niet durven dromen. Super super super trots op ons team!!!!” aldus chef-kok Jermain de Rozario op Facebook. Samen met zijn vriendin Virginia Rhoe opende hij pas 6 maanden geleden dat restaurant.
Van 4 tot en met 13 november kon een ieder voordelig kennismaken met de Nederlandse top- en sterrenrestaurants. Na afloop werd de bezoekers gevraagd het restaurant een cijfer te geven. Restaurant De Rozario kreeg een 8,94 als eindcijfer. Daarmee werd het dus nummer 9 van Nederland van alle deelnemende restaurants en het beste restaurant van Noord-Brabant.
Van 27 januari tot en met 5 februari is er de winnaarseditie van deze actie. Voor een 3 gangen diner betaal je dan 27,50 euro, voor een 3 gangen lunch 22,50.