Trio opgepakt ivm mogelijke ontvoering


Een arrestatieteam van de politie heeft gisteravond even voor half 10 op de Veldmaarschalk Montgomerylaan in Eindhoven 3 inzittenden van een auto opgepakt. Een collega van Harrie Fotografie maakte gisteravond 5 foto’s. Het gaat om een vrouw van 24 jaar uit Helmond en 2 mannen van 21 en 28 jaar uit Eindhoven.
Donderdag kwam bij de politie een melding binnen dat een man mogelijk tegen zijn wil zou worden vastgehouden op een onbekende plek. Het zou gaan om een conflict in het criminele circuit. De recherche begon daarop een uitgebreid onderzoek en dat leidde donderdagavond tot de aanhouding van het trio.
De 21-jarige inzittende van de auto is de man naar wie de recherche op zoek was, hij wordt niet als verdachte gezien en hij werd direct na zijn aanhouding vrijgelaten. Wat de rol van de 24-jarige vrouw en de 28-jarige man precies is geweest, wordt verder onderzocht. Alle betrokkenen zijn in de loop van de nacht in vrijheid gesteld. Voor de recherche is nog niet helemaal duidelijk wat de achtergronden zijn van de zaak en of er daadwerkelijk iemand is vastgehouden. Ook dat wordt verder onderzocht.
Bij de arrestaties werden meerdere autoruiten ingeslagen door leden van het arrestatieteam. Er is dus niet geschoten, zoals door sommige omstanders werd gedacht. Nieuwe aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Nieuw Helmonds nieuws
0 reacties
Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: