8reacties

Hoogste internationale keurmerk Elkerlieklab


Vorige week kreeg het Elkerliek ziekenhuis een belangrijk internationaal keurmerk voor medische laboratoria. Met dat ISO 15189 certificaat voldoet hun Algemeen Klinisch Laboratorium en de Trombosedienst (AKL) aan de hoogste internationale kwaliteitsnormen voor Medische Laboratoria.
“We zijn ontzettend trots op dit keurmerk” zegt dr. Christian Schoenmakers, medisch manager AKL. “Met implementatie van de ISO15189-norm heeft het AKL de reeds goede kwaliteit van haar reeds goede diagnostiek naar een nog hoger niveau weten te tillen. Een groot compliment voor onze medewerkers!”
Het keurmerk van de Raad voor Accreditatie wordt jaarlijks getoetst. Hierdoor blijven patiënten, aanvragers en andere partners waarmee wordt samengewerkt, verzekerend van kwalitatief hoogstaande diagnostiek. Om die internationale kwaliteitsnorm te behalen, worden hoge eisen gesteld aan het lab op het gebied van patiëntenzorg en diagnostiek. Zo is een belangrijke eis dat het laboratorium aantoonbaar gericht is op continue verbetering van de kwaliteit en veiligheid.

Nieuw Helmonds nieuws
8 reacties
Reageer

Van harte gefeliciteerd met dit geweldige succes. Een zeer positieve reclame voor het elkerliek ziekenhuis. Nogmaals proficiat.

John Bombeeck

Proficiat .

Top! Een geweldige prestatie van een prima ziekenhuis!

Gefeliciteerd!

Toppers👍Gefeliciteerd 👍

Ellis van Kemenade

PROFICIAT!!!

Gina Stegmeijer - van Rens

Proficiat. Een super prestatie...

Herzlichen Glückwünsch

Bianca Ewalts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: