4reacties

Julianabrug 2 weekenden afgesloten


Op vrijdag 4 oktober start Firma Mourik Groot Ammers, in opdracht van de gemeente, met de uitvoering van wegwerkzaamheden bij de Julianabrug en de nabije gelegen kruispunten. Die werkzaamheden vinden plaats in het weekend van week 40 en week 42 in oktober. Het autoverkeer wordt tijdens deze weekenden ter plekke omgeleid.
In het weekend van week 40 (vanaf vrijdag 4 oktober 19.00 uur tot en met maandag 7 oktober 05.00 uur) start het vernieuwen van het asfalt bij het kruispunt Oostende / Kanaaldijk N.O. In het weekend van week 42 (vanaf vrijdag 18 oktober 19.00 uur tot en met maandag 21 oktober 05.00 uur) wordt het kruispunt Julianlaan / Kanaaldijk N.W. onder handen genomen. Bovendien herstelt de aannemer dan de verharding van de brugdekken op de Julianaburg. Naast de weekendwerkzaamheden vinden er nog werkzaamheden plaats tot circa 31 oktober. Deze werkzaamheden belemmeren de doorstroom van het verkeer echter niet.
Tijdens de weekendwerkzaamheden is het desbetreffende kruispunt afgesloten. Het autoverkeer wordt tijdens deze weekenden omgeleid. Fietsers en voetgangers kunnen wel gebruik maken van de brug. De buurt de Groene Loper is in het weekend van week 40 bereikbaar voor autoverkeer. In het weekend van week 42 is de Groene Loper echter alleen bereikbaar via Aarle-Rixtel. De gemeente laat weten dat zij en de aannemer alles in het werk stellen om de overlast voor bewoners en weggebruikers zoveel mogelijk te beperken. Tijdens deze weekenden worden er in de nachtelijke uren tussen 00.00 uur en 07.00 uur dan ook geen werkzaamheden uitgevoerd die extreem geluid veroorzaken.

Nieuw Helmonds nieuws
4 reacties
Reageer

een brug die nooit open gaat ? of alleen voor Sinteklaas met zijn boot .2 wekende dicht ?

Let op‼️: vanavond om 19.00 uur begint het eerste weekend.

Pffff net als ik dan naar stiphout moet vanuit de wilma

Nicole Derkx

Let op‼️: vanavond om 19.00 uur begint het tweede weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: