10reacties

Helmondse ‘lustknipper’ aangehouden


De politie hield gistermiddag rond 15.20 uur een 23-jarige Helmonder aan in zijn woonplaats. De man wordt ervan verdacht dat hij op zaterdag 12 augustus bij een jonge vrouw een deel van het haar afknipte.
De vrouw zat in een trein van Eindhoven in de richting van Venlo. Op een gegeven moment ontdekte zij dat een deel van haar haren afgeknipt was. De vrouw deed aangifte en daarop werd door de politie een onderzoek opgestart. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.

In de reacties hieronder staat een update.

Nieuw Helmonds nieuws
10 reacties
Reageer

Hopen dat ze hem kaalplukken, zieke ziel

Shannon Cornelissen

Hoelang mag hij dit nog blijven doen...en wanneer wordt hij nou eens echt gestraft zodat hij nooit meer dit bij vrouwen / meiden doet.????????

Isabel Cornelissen

Update:
Niet de eerste keer dat deze lustknipper hiervoor werd opgepakt
Deze man werd al meerder malen aangehouden voor het afknippen van haar of een poging daartoe. Dat bevestigde zojuist de politiewoordvoerder aan ons.
Het eerste incident stamt uit juni 2015. Toen werd de Helmonder aangehouden in een winkel aan de Demer in Einhoven als hij probeert om bij verschillende jonge vrouwen de haren af te knippen. In maart 2016 wordt de man aangehouden als hij op de Helmondse voorjaarskermis wederom bij een jonge vrouw een deel van haar haren probeert af te knippen.
In februari van dit jaar werd er bij een vrouw op het station in Eindhoven een deel van haar haren afgeknipt toen ze daar op een bankje zat. Ze doet aangifte en op basis van camerabeelden wordt dezelfde man aangehouden. Toen de politie bezig was met het onderzoek naar dat incident blijkt dat er op 10 december 2016 ook al bij een vrouw op het station in Eindhoven een deel van haar haren is afgeknipt. De man wordt ook hiervan verdacht.
De politie liet in februari weten dat de man professionele hulp ontvangt voor zijn problematiek.

@De weblog van Helmond op woensdag 23 augustus 2017 om 12:02:

Ja klopt maar niet hard genoeg ervoor gestraft ppff wat wil 40 uur nou voor zn iemand zeggen hij lacht zich rot en denkt dat hij gewoon verder kan gaan...ik hoop echt dat hij nou heel zwaar gestraft wordt????

Isabel Cornelissen

Nu nog een naam???

Wen-dy Broekje

Hoe ziek moet je zijn. Hij zal thuis wel een album aangelegd hebben met zijn "triomfen", misschien zelfs wel gerangschikt naar kleur??

Tis te hopen dat ze hem hebben de idioot het zou de mijne zijn als ik het zou zien ✂

Diana Sidiropoulos

De politie blijft maar zeggen dat op de kermis hij geprobeerd heeft mijn haren af te knippen maar er is zelfs bewijs dat t dus wel afgeknipt is.. beetje slecht politie.! Maar de naam mag best eens bekend gemaakt worden want dan zijn de mensen op zn hoede..!!

Dit draaideur criminelen word tin ons knettergekke linkse landje nauwelijks aangepakt..als het al tot een zaak komt wordt meneer aan alle kanten goedgepraat en verontschuldigd en "straft" de ver van de burgerij afstaande rechter mondjesmaat met kleuterstrafjes als foei en niet meer doen.
als deze dwaas een baan heeft kan ie flink betalen en anders zet zijn uitkering maar stil..wedden dat dat gewoon werkt bij dit soort lamstralen ?
Maar nee, d66 en groenlinks en pvda willen pamperen en nathouden..totdat een slachtoffer het neit lange rpikt en hem terugslaat...dan is ons juridische elite systeem geschokt en tredt d epolitie ineens heel vlot en snel en voortvarend op met grootse arrestatie voorarrest verlenging en hoge strafeisen. "dat moeten we niet willen"...

Bij deze gast moet ik sinds het eerste bericht al denken aan de X-Files personage Donald "Donnie" Pfaster als ik er over lees, groot vermoeden dat deze personage een rol model is (geweest) voor deze persoon...

http://x-files.wikia.com/wiki/Donald_Pfaster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: