3reacties

Interesse NAC voor doelman Helmond Sport

NAC Breda heeft belangstelling voor doelman Wouter van der Steen van Helmond Sport. Technisch directeur Hans Smulders bevestigt dat vanochtend tegenover BN/De Stem. De 25-jarige goalie is na dit seizoen transfervrij en werd al meerdere keren bekeken door de technisch staf uit Breda. “Ik weet dat ze me volgen en dat ze op de tribune voor me hebben gezeten” reageert de doelman. “Ik sta daar zeker voor open.”
Van der Steen liet eerder weten toe te zijn aan een stap hogerop. NAC kan via de nacompetitie nog promoveren naar de Eredivisie. Zij willen graag een doelman halen die de concurrentie aangaat met Jelle ten Rouwelaar die naar verwachting komend seizoen aan zijn laatste jaar begint.
In het seizoen 2013-2014 werd Van der Steen door voetbalblad VI uitgeroepen tot de op 1 na beste speler van de Jupiler League. De populaire doelman zit sinds 2010 bij de selectie van Helmond Sport en keepte inmiddels 146 competitiewedstrijden. Vanwege zijn te verwachtte vertrek kreeg hij vrijdag in de wedstrijd tegen FC Oss 4 minuten voor het einde een publiekswissel. “Met afstand het mooiste moment uit mijn carrière tot dusver mogen meemaken” zo reageerde hij via zijn Facebook-pagina. Hoewel hij kan bijtekenen, was vrijdag naar alle waarschijnlijkheid zijn laatste thuiswedstrijd op De Braak.

In de reactie hieronder staat een update.