Nieuwe directeur Stadswacht


Paul Leenders is vanaf donderdag de waarnemend directeur van de Stichting Stadswacht Helmond (SSH). Het bestuur van de stichting stelde hem aan als opvolger van FransJozef van Poppel, die recent is benoemd tot manager Transactionele Dienstverlening. Van Poppel werd vorig jaar februari benoemd tot interim-directeur bij Stadswacht als opvolger van Joop van Stiphout, die vertrok nadat SSH negatief in het nieuws kwam.
De 53-jarige Paul Leenders woont in Eindhoven en is sinds 1987 in dienst van de gemeente Helmond. De afgelopen jaren heeft hij leiding gegeven aan het team Handhaving. In de periode daarvoor hield hij zich als jurist ook al bezig met diverse thema’s binnen het handhavingsdomein.
Naast het aansturen van de stadswachtorganisatie richt de heer Leenders zich de komende periode voornamelijk op de uitwerking van de toekomstbepaling van de SSH. Leenders is in eerste instantie aangesteld als waarnemer, omdat het bestuur, afhankelijk van de verdere besluitvorming over de Stadswacht, zich op een later moment opnieuw zal buigen over de governancestructuur.

Nieuw Helmonds nieuws
0 reacties
Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: