10reacties

PP van Meerwijk naar Helmond Sport

ArchieffotoPer 1 april zal Peter-Paul van Meerwijk samen met Mario Captein het nieuwe directieteam vormen van Helmond Sport. Het bestuur van de club is verheugd met zijn komst. Aan het begin van deze maand berichtten we dat de directie van Helmond Sport zou worden uitgebreid.
Peter-Paul was sinds 1 maart 2000 directeur van Helmond Marketing, het voormalige Stichting Stadspromotie Helmond. In die 15 jaar ontwikkelde en voerde hij evenementen uit zoals de Kasteeltuinconcerten, Het Kasteel van Sinterklaas (inmiddels verzelfstandigd) en Fietsevenement Rondje Helmond. Voordat de Helmonds stadspromotor werd, gaf hij als ondernemer het zakelijk magazine Peelland Perspectief uit.
Peter-Paul wordt verantwoordelijk voor onder meer marketing, evenementen en commerciële zaken binnen Helmond Sport.
Mario Captein kan hierdoor meer focussen op het technisch beleid van de club. “Blij met nieuwe uitdaging!” twitterde PP van Meerwijk meteen nadat dit nieuws naar buiten kwam. “Mijn doel is Helmond Sport nóg meer dan voorheen een club te laten worden voor de regio Helmond”.
Mario Captein: “Peter-Paul is iemand met een zeer brede ervaring op alle vlakken, een groot netwerk en is bekend met Helmond en omgeving. Hij heeft bovendien een zeer grote betrokkenheid bij Helmond Sport”.

In de reacties staan updates.