Rabobank-directeur Peter de Bruin vertrekt

Directievoorzitter Peter de Bruin stopt als directievoorzitter van Rabobank Helmond, een functie waaraan hij op 1 april 2014 begon. Hij start op 1 juni bij Rabobank Oss Bernheze. De Helmondse raad van commissarissen buigt zich momenteel over zijn opvolging.
Peter de Bruin: “Ik ben er trots op mijn loopbaan te mogen vervolgen bij Rabobank Oss Bernheze. Maar natuurlijk met pijn in het hart. Want Helmond zit in mijn hart, de stad waar ik woon en leef. 1 Van de redenen dat ik deze stap maak is dat ik bij Oss Bernheze te maken krijg met de uitdagende dynamiek van een bank met een enorm werkgebied en tegelijkertijd ook kan bijdragen aan de uitdagingen in de Food & Agri-sector. Een sector waar ik een sterke affiniteit mee heb.”
Voorzitter raad van commissarissen Yvonne van Mierlo: “Een kans voor Peter en een gemis voor Rabobank Helmond. In deze dynamische tijd kan Peter met zijn kwaliteiten en ervaring een mooie bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van Rabobank Oss Bernheze. Namens de raad van commissarissen wens ik Peter dan ook veel plezier en succes.”