8reacties

Rabobank Helmond verdeelde 100.000 euro


In april beslisten zo’n 2600 leden van Rabobank Helmond hoe 100.000 euro van die bank verdeeld moest worden over 147 Helmondse clubs. Ieder lid mocht in deze eerste Rabobank Clubkas Campagne 5 stemmen uitbrengen op 5 lokale verenigingen die zij een warm hart toedroegen. Begin mei werden die stemmen geteld om de toegekende bedragen per club te berekenen. En van dinsdag 9 tot en met zaterdag 20 mei was het kassa voor de 147 clubs. Tijdens een feestelijke roadshow door de wijken deelden de Rabobank-wijkambassadeurs bij 7 gelegenheden de cheques uit. Met dat geld kunnen die clubs hun vooraf opgegeven initiatieven realiseren.

De Rabobank is van plan om volgend jaar weer zo’n actie te houden.

In de reacties staat een update.

Nieuw Helmonds nieuws
8 reacties
Reageer

Prachtige actie van de Rabobank! Weet iemand toevallig welke club in Helmond het hoogste bedrag kreeg? In Mierlo-Hout was 1400 euro voor de voetbalclub het hoogste.

Kasteel van Sinterklaas heeft volgens het hoogste bedrag ontvangen.

@JW op dinsdag 23 mei 2017 om 22:47:

Klopt, die kregen 4.269,23 euro als je het precies wilt weten. :-)

Dat is nou eens een leuke verrassing , jullie maken er weer vele blij.Toppie Rabobank.

Diny Classens

Update:
Met 555 stemmen kreeg Het Kasteel van Sinterklaas de meeste stemmen bij de Clubkas Campagne. Daarmee was het vorig jaar uitverkochte evenement met 4.269,23 euro inderdaad (zie hierboven) de grote winnaar. “We hadden niet verwacht dat zoveel Helmonders in de lente aan ons zouden denken. Fantastisch!” reageert Lex Coolen zonder baard namens de stichting. Met dat geld gaan zij hun activiteiten voor kinderen met een beperking uitbreiden.
MACH-One Helmond, een modelauto race club met zo'n 50 leden, kreeg het minste van de te verdelen ton: 38,46 euro. Op de volledige uitslag (pdf) kun je zien hoeveel de andere 145 clubs deze maand van de Rabobank ontvingen.
De eerste plannen voor de tweede editie volgend jaar worden inmiddels al gesmeed.

38 euro? ????

Waarom ik op Het Kasteel van Sinterklaas stemde:

Wat een eer om als eerste te eindigen.......de Sint is bijzonder in zijn nopjes... hij is al erg onder de indruk van de meest gastvrije stad van Nederland....Helmond..
Maar dit slaat alles!!!
Het mooiste stukje Nederlandse volkscultuur wat door velen gekoesterd en geholpen blijft, waardoor het nooit verloren zal gaan!!!
Echt super....bedankt leden van de Rabobank en iedereen die meehelpt om Hemond dé Sinterklaasstad van Nederland te laten worden.....mooi....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: