49reacties

Eetkamer22 wordt Kasteelpoort

Len Fraser heeft besloten te stoppen met zijn restaurant Eetkamer22. Vanaf maandag 2 juni zullen Ron Michiels en Christel Honing hem opvolgen. Vanaf die dag een nieuw restaurantconcept in het pand aan De Wiel bij het kasteel, dat vanaf dan Kasteelpoort heet
De Helmonder Len Fraser opende Eetkamer22 vorig jaar in juni. Maar “een restaurant runnen slokt al je tijd en aandacht op. Ik miste mijn familie en vrienden enorm. Vooral mijn drie jongens mis ik teveel. Dit begon steeds meer aan mij te knagen” zo liet hij vanmiddag weten in een zijn afscheidswoorden op de website (screenshot).

Verwijzend naar de problematiek van de vorige exploitanten laat hij weten dat de contacten met de gemeente plezierig waren. “Ik heb het restaurant weer in een rustig vaarwater gebracht na alles wat er voor mij is gebeurd.”
De laatste weken van Eetkamer22 geen menukaarten, maar keuzemenu’s met dagverse ingrediënten. Zaterdag 31 mei, op de laatste dag dat Eetkamer22 open is, geen maaltijden, maar zijn gasten welkom voor een drankje en klein hapje.