‘Slapende’ agent betrapt 2 Helmonders


In de nacht van donderdag op vrijdag waren 2 Helmonders het haasje. Zij werden elders in Brabant op heterdaad aangehouden door een melding van een politieman in zijn vrije tijd en collega’s van hem die wel aan het werk waren.
Die nacht om 02.20 uur schrikt een slapende politieman in Goirle wakker van geluid in zijn straat. Hij kijkt meteen naar buiten en ziet 2 mannen lopen. Komend vanaf een bouwterrein draagt dat duo een warmtepomp en leggen die achter in een auto.
Dat is verdacht moet de inmiddels klaarwakkere agent gedacht hebben. Hij bedenkt zich geen moment en meldt hetgeen hij zag bij collega’s die op dat moment wel dienst hebben. Daarbij geeft hij hen een goed signalement van de auto en de daders. “Tsja, Politieagent? Dat ben je nu eenmaal 24 uur per dag” laat de de woordvoering van de Tilburgse politie weten. 
Een politie-eenheid in de buurt reageert op de melding en treft de auto als snel aan. In het voertuig worden, naast de gestolen warmtepomp, inbrekerswerktuig gevonden. De 2 verdachte Helmonders werden aangehouden.

Nieuw Helmonds nieuws
0 reacties
Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: