Veiligste magazijn staat in Helmond


Valeo Service Benelux uit Helmond heeft het veiligste magazijn van Nederland. Een vakjury verkoos het magazijn van het bedrijf tot het veiligste in de categorie ‘meer dan 25 medewerkers’. Sven van der Pijl van Valeo nam de prijs gisteren in ontvangst.
Volgens de jury voldoet Valeo Service Benelux niet alleen ruimschoots aan alle wettelijk gestelde eisen en verplichtingen, maar zijn ‘kosten nog moeite gespaard om de veiligheidsmiddelen op een hoog niveau te brengen.’ Als voorbeeld noemt het juryrapport ‘een overzichtelijk opleidingsplan met de bevoegdheden van de diverse medewerkers.’ Ook wordt iedere medewerker gestimuleerd om zeven verbetervoorstellen per kwartaal in te dienen. ‘Dit concept werkt echt en hieruit blijkt dat men continue wil blijven verbeteren’, aldus de jury. Dit bedrijf aan de Heibloemweg scoorde 2 jaar geleden de derde plaats behaald bij deze verkiezing, Philips Lighting werd toen eerste. Valeo Service levert onderdelen en diensten van hoge kwaliteit voor zowel personenauto’s als trucks.
Nederland telt ruim 100.000 bedrijven met een magazijn. In deze magazijnen werken ongeveer 109.000 chauffeurs. De verkiezing van het Veiligste Magazijn van Nederland werd georganiseerd door BMWT, Randstad, Logistiek Magazine en verladersorganisatie EVO. De uitreiking gisteren was het sluitstuk van de Dag van het Magazijn gisteren in Zoetermeer. NedTrain uit Berkel-Enschot won dit jaar dezelfde prijs in de categorie ‘minder dan 25 medewerkers’.

Nieuw Helmonds nieuws
0 reacties
Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: