3reacties

Verkeersruzie leidde tot mishandeling


Zojuist hield de politie een 48-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan. Hij wordt verdacht van een mishandeling op de Wolfstraat in de Binnenstad. Dit incident vond plaats naar aanleiding van een verkeersruzie. Dat meldde wijkagent Henny Gehem. Verder onderzoek volgt door het Team Recherche.

Nieuw Helmonds nieuws
3 reacties
Reageer

Jammer genoeg heb ik de aanleiding daarvan niet gezien, maar ik hoorde gegier van de banden ( remmen en optrekken en weer remmen).
Daarop gingen er 2 op de vuist als dat nog niet genoeg was kwam er eentje weer terug met 'n soort karwats en sloeg er weer op los,
Vermoedelijk is er eentje uit de Hemelrijksestraat gekomen die dacht dat hij van rechts voorrang had, ( hetgeen vaker voorkomt in de Wolfstraat evenals de Zuiderstraat).

Henk Hendriks

zonder vaste woon- of verblijfplaats; een illegaal dus, iemand die " men niets kan maken "...want illegaliteit is onder linkse gutmensch niet strafbaar of vervolgbaar.

Zonder vaste woon- of verblijfplaats meteen illegaal? Tjonge, dan zijn er in de ogen van ongenuanceerd reagerende rechtse Webloglezers veel illegalen, met dank aan hun beleid...
Let wel: ik keur geen vechtpartij goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: